XS
SM
MD
LG

Novak u Vizuri

Vrijeme koje provodi u Beogradu, Novak Đoković ne koristi samo kako bi trenirao, već i kako bi posjetio druge sportiste, upoznao se i razgovarao sa njima.

U utorak poslije podne izbor je pao na odbojkašice Vizure. Poznato je već sa je teča najboljeg tenisera sveta Zoran Terzić, selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, i da Đoković ne propušta mečeve Maje Ognjenović i drugarica.

Sada je iskoristio priliku da se upozna sa njihovim nasljednicama i odigra nekoliko poena. Nakon lijepog druženja, Đoković je fotografiju podelio na Instagramu, a u opisu dodao:

– Zadovoljstvo je bilo posjetiti vas na treningu, porazgovarati o sportu i životu i odigrati malo odbojku. Vjerujem da bi teča Terza bio ponosan kada bi vidio kako sam vješto baratao odbojkaškom loptom.

Podsjetimo, Nole se u Beogradu sprema za takmičenje na Adria tour-u koji počinje 13. juna, a na kojem će učestvovati i igrači iz najboljih deset.

Inače iz Vizure su se zahvalili Novaku na poseti.

– Ovo nije obična slika, ovo je slika sa šampionom. Nole je svratio na trening OK Vizura. Kakva čast – napisali su iz ovog kluba na društvenim mrežama, podijelivši istu sliku koju je i Đoković objavio.

Izvor:srpskainfo.com