XS
SM
MD
LG

Podržite Partizan, poštujete goste

Pred sutrašnji okršaj sa timom Budućnosti iz Podgorice, u okviru ABA lige beogradski Partizan se oglasio saopštenjem:

Velika podrška navijača, oseća se poslednjih dana na svakom koraku, a tri dana pre utakmice, sve karte za Nivo 200 Štark Arene su rasprodate. Ipak, mesta na Nivou 400 (gornji prsten) ima još puno, a kako se utakmica bliži, tako i rekord ABA lige svih vremena od 16.200 gledalaca iz Zagreba 2010. izgleda sve dostižniji.

Ulaznice za Nivo 400 koštaju svega 200 dinara, a za decu uzrasta do 14 godina je omogućen besplatan ulaz, uz preuzetu besplatnu kartu i u pratnji odraslih. 

Osim isticanja velikog interesovanja, KK Partizan ovim putem želi da pozove svoje navijače da još jednom pokažu svoju veličinu i istaknu zbog čega je Partizan klub od nacionalnog značaja, ali i klub za koji navija ogroman broj navijača koji žive van Srbije i druge su nacionalnosti.

Bodrite naš tim, dajte igračima vetar u leđa, ali budite svesni da će u nedelju, kao i svakog puta, uz Partizan biti i navijači različite vere i različite nacionalne pripadnosti. Pokažimo zašto te ljude baš ljubav prema košarci i crno-belim bojama ujedinjuje.

Pokažimo kako se voli Partizan i kako se uz njega stoji do pobede, ne činivši ništa što klubu može doneti ni najmanju štetu!

KK Partizan je ove sezone već morao da izdvoji veliki novac za plaćanje kazni kako u Evrokupu tako i u ABA ligi, zbog ponašanja neodgovornih pojedinaca među navijačima. I ovog puta, klub apeluje na sve koji se u nedelju budu našli u Štark Areni da se suzdrže od vređanja po bilo kom osnovu, kao i od ubacivanja predmeta u teren.