XS
SM
MD
LG

Bajić: Imali smo dovoljno snage i pameti

Košarkaši Igokee ostvarili su veliku pobjedu u 14. kolu ABA lige. Igokea je slavila u Ljulbjani, kod ekipe Cedevita-Olimpie. Zadovoljan igrom i pobjedom bio je i trener gostiju Dragan Bajić.

Foto: ABA liga

''Moram da čestitam svojim momcima na velikoj borbi i požrtvovnosti. U okolnostima u kojima smo došli u Ljubljanu, ovo je stvarno velika pobjeda. Došli smo sa osam igrača u rotaciji, dva Amerikanca su igrala po 40 minuta i to je bilo sigurno teško energetski izdržati protiv tima kakva je Cedevita-Olimpija. Međutim, smogli smo snage, imali dovoljno i pameti'', rekao je Bajić.

Igokea je na momente odigrala sjajno u odbrani i sa dosta energije a u napadu je bilo malo srljanja. Tim je bio i Bajić zadovoljan.

''U pojedinim momentima dosta dobro smo odreagovali u odbrani i sikontrolisali smo skok što je možda bio problem u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu smo uspjeli to koliko toliko iskontrolisali. Možda zbog tog pada energije pogotovo Grina organizatora igre, bio problem u nekim momentima i zato nismo ranije prelomili meč. Međutim, na kraju čestitke mojim momcima. Mi ovim ne završavamo posao ali smo naravno puni samopouzdanja nakon ovako velike pobjede i idemo dalje'', zaključio je Bajić.

Igokea je sada na skoru 4-10 a u narednom kolu dočekaće ekipu FMP+a naredne nedelje.