XS
SM
MD
LG

Srđan Dimitrov - Možemo da se vratimo na pravi kolosek

Srđan Dimitrov, foto: Anđelko Belić, Sportin

Fudbalski klub Inđija se nalazi u vrlo nezahvalnom trenutku posle niza od čak sedam uzastopnih poraza u Super ligi Srbije.

Pobeda u kup utakmici protiv Dinama je za trenutak vratila samopouzdanje u tim koji je dobro uzdrman tom serijom rezultata. Na žalost ponovila se istorija bar što se tiče zeleno belih u eliti. Ovaj neslavan niz je tada imao debitant na klupi Zoran Janković i od tog niza se Inđija do kraja nije oporavila i napustila je elitu. Ovog puta je ipak nešto lakša pozicija jer je veliki broj utakmica do kraja ligaške sezone, ali i utakmica osmine finala Kupa Srbije.

Rival je poznat već nekoliko dana posle žreba u "Kući fudbala". Novosadski Proleter dolazi u Inđiju, tim koji je u dobrom rezultatskom zamahu i to baš od prvenstvene utakmice u Inđiji. Tada su "Slanobarci" iz praktično jedinog šuta u okvir gola stigli do pobede. Sada se Inđinčani nadaju da bi njima pobeda bila ta koja može njih da izdigne.

O tome slično razmišlja i Srđan Dinitrov, kapiten zeleno belih,

"Sigurno da smo očekivali više od utakmice u Subotici. Nažalost jako loše smo otvorili meč kao i predhonih nekoliko i to je posle uticalo na našu igru. Naravno ništa nije gotovo. Ova utakmica sa Proleterom nam dolazi u dobro vreme da probamo da se dignemo na psihoškom planu. Naravno neće biti lako radi se o dobrom protivniku koji je u nizu dobrih rezultata. Ima dosta utakmica u kratkom periodu. Nadam se da sa dobrim rezultatima možemo da se vratimo na pravi kolosek".

Utakmica se igra u sredu na Gradskom stadionu sa početkom od 14 časova.