XS
SM
MD
LG

Fantazi: Najava devetog kola

Nakon reprezentativne pauze, vrijeme je za deveto kolo Premijer lige i nova Fantazi uzbuđenja.

MOJA EKIPA

Ja sam napravio tri transfera. Bernardo Silva, Kresvel i Puki out, De Brujne, Engels i Vilson in. 

Moja ekpa za ovo kolo

Odbrana mi nije loša. Vila i Brajton igraju međusobno a ja imam Rajana na golu i Engelsa u odbrani. Naravno, idealno je da bude 0-0 za mene i svaki ishod a da nije GG, za mene je tu dobar. Sujunču protiv Barnlija kući može do CS doći a isto važi i za Otamendija kod Palasa.

Od De Brujnea očekujem da donese nešto protiv Palasa ali ne mnogo. Od rovitog Salaha protiv Junajteda ne očekujem ništa. Medison protiv Barnlija može biti bombica kao i Son protiv Votforda. Maunt protiv Njuke ima isto realne šanse za bodove.

U napadu su tu Auba i Vilson sada. Auba protiv Šefilda može donijeti nešto ali neće previše dok od Vilsona očekujem dvocifrene bodove protiv Noriča. Zato mi je i kapiten.

IZBOR KAPITENA

U normalnoj situaciji Kejn i Son bili bi penali jer dočekuju Votford. Međutim, Totenhem je očaj pa je pitanje koliko se to isplati. Tu su opcije takođe i Sitijevci mada ja ne vjerujem da će previše nakantati ekipu Palasa. Liverpulovce je bolje izbjeći ovo kolo.

Ima dosta opcija iz drugog plana. Vilson prije svih a takođe i Vardi i Medison te naravno Auba. Svako može biti dobar izbor za kapitena.

PREDLOŽENI IGRAČI

-Po meni je Kalum Vilson must have za ovo kolo i zato je on predložen. Jednostavno očekujem dvocifren broj bodova jer je Norič na strani očajan defanzivno.

-Predložio bih i Tomorija. Kod Frenkija je standardan a Čelsi generalno ima sjajan raspored.

-Treći predloženi igrač neka bude Žoao Mutinjo od kojeg očekujem bar asistenciju protiv Sotona.

BITNE NAPOMENE

-Aleksandr Lakazet vratio se punim treninzima i biće u kombinaciji za tim protiv Šefilda.

-Eriksen propušta Votford.

-Alison se vraća i trebao bi braniti od ovog kola dok se listi povreda u Junajtedu dodao i De Hea.