XS
SM
MD
LG

CR4ZY pronašao zamene za Nexu i HuNtera

Izvor: RUR Esports

U ponedeljak uveče saznali smo da i su dva najbolja igrača CR4ZY-a prešli u redove francuskog velikana, G2 Esporta. Zameniti Nemaju ”nexa” Isakovića i Nemanju ”huNter” Kovača neće biti lako, ali kako saznaje poznati CS:GO novinar Jarek “DeKay” Lewis, CR4ZY će dovesti Georgi ”SHiPZ” Grigorova, dok će trener Luka ”emi” Vuković ponovo zaigrati na profesionalnom nivou.

Devetnaestogodišnji Bugarin je skoro prebačen na transfer listu u ekipi Windigo, iako je bio njihov član skoro 2 godine. Iako u dresu Windiga u poslednje vreme nije beležio najbolje rezultate, SHiPZ je fantastičan igrač, što je i dokazao tokom WESG-a u martu 2019. godine, kada je osvojio nagrade za MVP-a na velikom turniru. U postavi koja i dalje ima siguran plasman na narednom Majoru, SHiPZ bi mogao da bude veliko pojačanje.

Što se tiče poslednje preostale pozicije, Emi će posle skoro godinu dana ponovo zaigrati i prezeti ulogu IGL-a, koja je do sada pripadala Nexi. Dvadesetšestogdišnji Srbin je poslednji meč odgirao na već pomenutom WESG turniru u Čongćingu, te nismo sigurni kako da se osećamo povodom ovog poteza. Ipak, s’ obzirom da fantastično poznaje ekipu, neće mu biti problem da se uklopi.

Iako se CR4ZY i dalje nalazi na visokom 16. mestu svetske rang liste, biće zanimljivo da vidimo da li će moći da zadrže taj plasman i eventualno ga ponovo poboljšaju. Kao što smo već napomenuli, oni imaju siguran plasman na sledećem Majoru ukoliko zadrže glavnu trojku, koju čine: Espiranto, OttoNd i LETN1.