XS
SM
MD
LG

U Ratini drama u finiši u režiji Vojmilovca

Domaćin je ostvario pobedu pogocima u nadoknadi vremena i tako obradovao svohje navijače. Polet je došao u vođstvo posle desetak minuta kada je posle brzo prodora po desnoj strani uspelio centaršut a Jablanović glavom poslao loptu u mrežu golmana Nastića.

Brza akcija gostiju

U nastavku usledila je dominacija fudbalera iz Resnika posle čega je došlo do poravnanja rezultata. Brdar se odlučio na udarac sa dvadesetak metara, lopta je zakačila nekog od odbrambenih igrača domaćina i Županjac je bio nemoćan. - 1:1.

Uzbidjenja u šesnaestercu

Opet su gosti imali više od igre ali premoć nisu uspeli da realizuju. Treba istaći da je Polet od 33. minuta igrao sa igračem manje. Tada je zbog dve opomene iz igre isključen Milovanović.

akcija na sredini terena

Duel igra karakre++teristika ovog meča Foto: STOLE

A onda drama u nadoknadi vremena. Najpre se Vojmilovac odlučio na udarac sa tridesetak metara i doveo svoj tim u vođstvo a isti igrač je samo minut kasnije po treći put savladao solidnog vratara gostujuće ekipe.

POLET - BUDUĆNOST (R) 3:1 (1:0)

RATINA: Gledalaca 250. Sudija: Admir Ejupović (N. Pazar). Strelci: 1:0 Jablanović u 10. 1:1 Brdar u 62. 2:1 Vojmilovac u 90+1, 3:1 Vojmilovac u 90+2. Crveni karton: Milovanović u 33.m..

Polet. Županjac, Bogdanović, Milovaniović, Dragović, Vojmilovac, Jablanović (Pavlović), Filipović (Mićić), Kosovac, Trnavac (Živanović), Milošević, Robović

Budućnost (R). Nastić, Stefanović, Pavlović, Stevanović, Lepović, Milosavljević, Beloica. Vasiljević (Nikolić), Stevanović (Dragutinović), Brdar, Trifunović (Srećković)