XS
SM
MD
LG

Milojević: Nastavljamo dalje

Šef stručnog štaba Crvene zvezde izneo je utiske posle utakmice prvog kola grupne faze Lige šampiona i poraza od minhenskog Bajerna (3:0).

- Čestitao bih igračima Bajerna na pobedi, ali i mojim fudbalerima na požrtvovanju na današnjem meču. Mislim da se nismo uplašili i da smo uspeli da suzimo prostore njihovih dobro organizovanih napada i da probamo brzom tranzicijomm da ih ugrozimo. Takođe nismo uspeli da bolje organizujemo igru i lopta nije cirkulisala po sredini terena onako kako smo želeli. Vrlo lako smo pod velikim pritiskom gubili posed, ali mislim da smo u drugom poluvremenu neke stvari ispravili. S druge strane, izmene su doprinele da nemamo taj pritisak već da kroz naš posed napadnemo njihovu zadnju liniju. Imali smo dosta izglednih polu-prilika. Ostaje žal što smo primili dva gola u završnici, naročito treći gol, ali analiziraćemo u narednom periodu i siguran sam da će biti bolje. Idemo dalje, ovo je grupna faza. Ima još dosta da se igra – poručio je Milojević.

Osvrnuo se Zvezdin stručnjak na to da se na ovom nivou Lige šampiona i najmanja greška skupo plaća.

- Na ovom nivou moramo nalaziti prava rešenja u pravo vreme. Ako nemate tačan tajming onda ste u velikom problemu. Mislim da je to uticalo kod drugog gola. U prvom poluvremu smo imali mnogo problema sa izgubljenim loptama na našoj polovini. Ovde se greške ne praštaju i moramo da učimo iz njih – zaklučio je trener Crvene zvezde Vladan Milojević.