XS
SM
MD
LG

Poznata još 3 učesnika Dota 2 Internationala

Izvor: RUR Esports

Možda su evropske regionalne kvalifikacije tek danas počele, ali 3 različita regiona su svoje kvalifikacije već priveli kraju. Što se tiče jugoistočne Azije, pobednik je očekivan, pošto je Mineski uspeo da se kvalifikuju, dok smo u Južnoj Americi i CIS regiji dobili bar iznenađenja.

Interni problemi su očigledno koštali Gambit plasmana u plej-of, iako su bili favoriti, što je Natus Vincere znao da iskoristi. Za njih ovo će biti prvi put da se takmiče na Internationalu bez legendarnog Danila ”Dendi”Ishutina. Što se tiče Južne Amerike, plasman je izborila ekipa Infamous, koja je do skoro igrala pod nazivom Team Anvorgesa.

Mineski je nakon lošijeg starta, popravio svoju igru, da bi se na kraju zasluženo našli na prvom mestu. U odlučujućem meču savladali su Team Jinesbrus sa 3-2, za koji nastupaju Febby, March i Gunnar. Na’Vi je u grupi završio četvrti, da bi u prvom meču plej-ofa ponovo izgubili od prvoplasirane Vege Squadron. Tada u lower bracketu drastično povećvaju nivo svoje igre i polako preuzimaju stvari u svoje ruke. U finalu savladali su Winstrike rezultatom 3-0. Što se tiče Južne Amerike, Infamous je bio najbolji u grupnoj fazi takmičenja, da bi ih u plej-ofu savladao Pain Gaming. Ipak, svoju osvetu su dobili u velikom finalu i to na krajnje ubedljiv način, rezultatom 3-0.

U narednih par dana odigraće se i regionalne kvalifikacije za preostale 3 regije, nakon kojih ćemo saznati i kompletnu listu učesnika.