XS
SM
MD
LG
04.07.2019 Administrator

IV Internacionalni odbojkaški kamp Play Volley Camp u Vrnjačkoj Banji

Predstavljamo Vam IV Internacionalni odbojkaški kamp Play Volley Camp 2019. koji će se održati od 14. do 28. jula 2019. godine u Vrnjačkoj Banji. Organizatori kampa su naši proslavljeni odbojkaši, reprezentativci Srbije, Aleksandar Atanasijević i Nikola Rosić, koji će po četvrti put svoje odbojkaško znanje preneti na buduće šampione.

Aleksandar Atanasijević je trenutno jedan od najboljih odbojkaša na svetu na svojoj poziciji korektora, osvajač je brojnih medalja sa klubovima i reprezentacijom, a izabran je više puta za najboljeg igrača u zemlji odbojke, Italiji. Nikola Rosić je 18 godina uspešno igrao za reprezentaciju Srbije i najtrofejniji je odbojkaš u Srbiji na svojoj poziciji libera. 

Play Volley Camp je jedinstveni kamp na našim prostorima, koji se na sportskoj mapi Srbije pozicionirao u sam vrh kada su slični kampovi u pitanju i izdvaja se svojim kvalitetom rada, izuzetno bogatim programom, maksimalnom profesionalnošću stručnog tima i posvećenošću svojim učesnicima. Prethodna tri kampa, 2016, 2017. i 2018. godine su bila izuzetno uspešna i okupila su 600 mladih odbojkaša i odbojkašica od 9 do 20 godina iz više evropskih i svetskih zemalja: Srbije, Crne Gore, BIH, Makedonije, Belgije, Švajcarske, Rumunije, Holandije, SAD, UAE,Francuske, Kostarike, Madjarske, Bahreina, Kanade, Meksika, Japana, Nemačke, Bugarske,Litvanije.

Učesnici će imati odbojkaške treninge u Hali Vlade Divac, kondicione treninge, edukativne radionice sa nutricionistom, treninge u bazenu i organizovan zabavni program. Domaćin kampa je Hotel Zepter, koji se nalazi u centru Vrnjačke Banje. 

Play Volley Camp je značajan za učesnike koji dolaze, pre svega zbog njihovog profesionalog razvoja i usavršavanja, zato što donosi drugarstva za ceo život i neguje fer igru i sportski duh. Takođe, značajan je za našu državu jer okuplja decu i mlade iz celog sveta i na taj način predstavlja Srbiju kao atraktivnu turističku i sportsku destinaciju.