XS
SM
MD
LG

Crveno-bela porodica bogatija za još jednog člana

Sportsko društvo Crvena zvezda i zvanično je postalo bogatije za još jednog člana. Održana je sednica Skupštine Kluba malog fudbala Crvena zvezda na kojoj je i definitivno ovaj klub ušao u crveno-belu porodicu.

Futsal tim Crvena zvezda od naredne takmičarske sezone nastupiće u najvišem rangu srpskog futsal takmičenja, a ambicije kluba su najviše.

Za predsednika kluba izabran je Nemanja Berić koji se ovom prilikom zahvalio na poverenju.

– „Izrazio bih zadovoljstvo zbog ukazanog poverenja. Velika je čast biti prvi predsednik najmlađe sekcije Sportskog društva Crvena zvezda. Očekivanja su najviša i nadamo se da ćemo, kako i dolikuje Crvenoj zvezdi, postati novi šampion Srbije i plasirati se u Evropu“ – rekao je Berić.

Potom je za potpredsednika izabran Boris Golijan, funkcija direktora poverena je Miloradu Pelemišu, a za počasnog predsedika izabran je Dušan Dule Savić.

Direktor marketinga biće Mišo Dobrić, sekratar Boško Vasiljević, savetnik za razvoj kluba i međunarodnu promociju Aleksandar Kovačević, a tim menadžer Miloš Alilović.

Alilović je istorijski trenutak iskoristio da najavi dalje korake crveno-belih.

– „Lepo je biti deo Crvene zvezde i nadam se da ćemo biti bar delimično uspešni kao ostali klubovi u okviru crveno-bele porodice. Čim obučete dres Crvene zvezde ambicije su isključivo pobedničke. Prvi korak je da napravimo dobar temelj, bazu za takmičenje i da budemo konkurentni ekipama iz vrha srpskog futsala“, istakao je strateg Zvezde.

Kapiten novoformiranog tima biće Davor Popović. Iskusni fudbaler nije skrivao sreću zbog ostvarenog sna.

– „Nadam se da ćemo uspesima ispratiti seniorski tim. Lično mi je veliko zadovoljstvo kao navijaču Crvene zvezde što sam zadužio ovaj dres, velika je obaveza, ali posebna čast jer smo začetnici novog projekta“, rekao je Popović.

Prisutnima se ispred FK Crvena zvezda obratio Svetozar Mijailović, predsednik FK Crvena zvezda i pružio podršku novom članu porodice.

– „Ulazak u Sportsko društvo Crvena zvezda predstavlja privilegiju, ali i obavezu da budete najbolji. Želim vam da se već u prvoj sezoni okitite šampionskim trofejem, a potom da iz godine u godinu nižete uspehe. Mi, kao fudbalski klub, ćemo vam pružiti podršku i dati sve od sebe da se osetite istinski delom Crvene zvezde“, rekao je Mijailović.