XS
SM
MD
LG

Bot lejn Crvene Zvezde potpisao za x25 u novoj EBL sezoni

Izvor: RUR Esports

Autor: Nepenthe

Organizaija x25 Esports potpisala je za narednu sezonu dva člana. U pitanju je dosadašnji bot lejn Crvene Zvezde Esports – Valmir ”Goldento4st” Fejzullahu i Mladen ”Cl0x” Mitić.

Cl0x je svoju profesionalnu League of Legends karijeru započeo u x25 Esports 2017. godine, sa kojim je u drugoj sezoni EBL-a stigao do velikog finala, gde ih je zaustavio moćni Kliktech. Potom prelazi u novooformljenu ekipu – Ctvena Zvezda Esports, za koju nastavlja da igra još tri sezone. Crveno – beli su dve sezone zaredom stizali do velikog finala, ali im je titula izmakla oba puta. U trećoj sezoni ih je ASUS zaustavio, dok je ove godine to uradila bugarska ekipa Random5.

Makedonski igrač Goldento4ast svoju karijeru je započeo u ekipi Evolution Online, ali ubrzo nestaje sa profesionalne scene. Početkom ove godine je potpisao za Crvenu Zvezdu, gde je odigrao jednu sezonu, ali odlučuje da letnji deo lige ipak odigra pod bojama x25 tima.

Organizacija je sklopila saradnju sa još jednim članom, koji dolazi na poziciju trenera – Ognjen ’’Hakinnen’’ Petrović. Hakkinen je već imao trenerskog iskustva, ali je pauzirao, kako bi se bavio prenođenjem League of Legends mečeva.

Još uvek je nepoznato ko će zameniti stari bot lejn Crvene Zvezde, jer organizacija još uvek nije zvanično objavila svoj sastav. Za sada jedini siguran član petorke jeste Aleksa ’’DoubleAiM’’ Stanković.