XS
SM
MD
LG

Nikola Dimitrijević fudbaler za velike utakmice

Nikola Dimitrijević, foto: Anđelko Belić, Sportin

Polako se podgreva fudbalska atmosvera u inđijskom fudbalskom prvoligašu pred finale baraža Prve lige Srbije.

Inđija je to svojim igrama tokom ove sezone i zaslužila, a jedan od igrača od kojih se mnogo očekuje je i Nikola Dimitrijević. Ovaj iskusni napadač, pre svega veliki znalac i golgeter će bit sigurno udarna igla u zeleno belom timu. Dimitrijević poseduje veliko iskustvo i zato nečudi njegova smirenost kada govori o utakmicu sa Kragujevčanima:

"Od ovog meča očekujem, kao i od predhodnog, jednu dobru borbu. Očekujem jednu dobro organizovanu ekipu gosta, koji sigurno dolaze ovamo da ostvare dobar rezultat. Što je i nama cilj. Imamo ideju kako ćemo doći do toga i nadamo se da ćemo uspeti u našoj nameri".

Vi spadate u red onih igrača od kojih se očekuje da ste stalno u šansi i da postignete gol. Šta mogu gledaoci u nedelju da očekuju od Vas, naravno i poruka ka njima,

"Ono što sigurno gledaoci mogu da očekuju je da ćemo dati naš maksimum na terenu, kao i u svakoj predhodnoj utakmici koju smo igrali. I ukoliko se nađem u šansi, naravno daću sve od sebe da postignem pogodak i da donesem pobedu koja nam je jako bitna. I da ostvarimo cilj koji smo zacrtali, a to je dvomeč sa superligašom".

Gledaoci ?

"Dođite da nas podržite. Tokom čitave sezone smo to zaslužili sa našim trudom, našim igrama, našim rezultatima pre svega. To bi bilo nešto što bi bio dodatni motiv, vetar u leđa pred ovaj meč. I možda to što će prevagnuti da pobedimo i odemo dalje u baraž".