XS
SM
MD
LG

Milojević: Sanjao sam ovakve trenutke

Šef stručnog štaba Vladan Milojević analizirao je duel četvrtfinala Kupa Srbije i zahvalio se navijačima na Marakani na posvećenom transparentu.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije pobedom nad Radnikom rezultatom 2:1 (2:0).

Susreli smo se opet u vrlo kratkom periodu i opet ću ponoviti, Radnik ima vrlo dobro izbalansiranu ekipu prvi put otkako je u Superligi. Jako je dobro vođena što je pečat trenera Milana Milanovića i samo neka ovako nastave – rekao je Milojević i osvrnuo se na sam duel četvrtfinala najmasovnijeg takmičenja:

– Imali smo posed, ali mislim da smo mogli i ranije da rešimo meč trećim golom. Morali smo da budemo malo odlučniji, trebalo je da preuzimamo odgovornost i šutiramo više sa distance, ali sve u svemu sam zadovoljan kako smo odigrali. Želim sve najbolje Radniku u budućnosti, a mi se okrećemo meču sa Radom u prvenstvu, odnosno poslednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu. 

Zvezdaši su 52. minutu posebno dirnuli Vladana Milojevića – posvetili su mu transparent na severnoj tribini kao zahvalnicu za obaranje rekorda od 52 uzastopne utakmice bez poraza u domaćem prvenstvu. 

– Sigurno prelepa čestitka, to samo Delije znaju da prirede. Meni je moja porodica prva kuća, a Crvena zvezda druga i na sve njih gledam kao na svoju familiju. Hvala im, to su jako lepi trenuci koje treba doživeti. Sanjao sam nekada da ću biti ovde i ta želja mi se ostvarila. Njihova poruka i skandiranje su mi samo podstrek da sa još više energije doprinosim uspesima Zvezde. 

Zvezda za rivala u polufinalu, u kojem se igraju dve utakmice, na žrebu može da dobije Mladost iz Lučana, niški Radnički i Partizan.

Neću da zvučim neskromno, ali nemamo posebne želje za rivala. U Kupu je uvek moguće iznenađenje kada se igra jedna utakmica, i protiv Radnika se gotovo sve svelo na gol u nadoknadi vremena i njihov korner. Sve je moguće… Sada nas čekaju sigurno dve utakmice u borbi za finale, a četiri ekipe koje su u polufinalu su najviše pokazale ove sezone – završio je Milojević.