XS
SM
MD
LG

Hvala Marijane na povratku

 Najbolji teniser svijeta Novak Đoković potvrdio je dominaciju u svijetskom tenisu titulom na Australijan openu. Novak Đoković održao je pravi teniski čas najvećem rivalu Rafaelu Nadalu i osvojio titulu na Australijan openu!

Novak je u duelu koji je od prvog do posljednjeg poena ličio na sve samo ne na meč dvojice najboljih igrača svijeta slavio rezultatom 6:3, 6:2, 6:3.

- Sve čestitke za prethodne dvije nedelje i fantastičan turnir koji si imao. Imao si toliko problema sa povredama i u prethodnom periodu i hvala ti što pokazuješ svima nama, kako igračima tako i svima ostalima, da si definicija borbenog duha. Hvala ti na tome, rekao je Đoković i prvo pozdravio velikog rivala na ceremoniji dodjele trofeja, pa zatim nastavio:

- Želim samo da se nakratko prisjetim na sve što se dogodilo u prethodnih 12 mjeseci. Prošao sam kroz težak period poslije povrede, bio veoma loše na početku prošle sezone, ali sam se vratio i osvojio tri uzastopne titule na Gren slemovima. Nestvarno, ostao sam bez teksta.

Za kraj, zahvalio se svom timu i svima onima koji mu pomažu.

- Vajda, hvala što si se vratio. Uli, takođe i svim ostalima koji su u mom timu. Želim ovom prilikom da pozdravim svoju porodicu, suprugu Jelenu, sina Stefana i ćerku Taru. Takođe, mnogo dugujem svojoj porodici i dvojici braće koji su uvijek bili uz mene. Svi oni su mnogo žrtvovali da bih ja živio svoj san. Ovo je za njih jer ništa od toga ne uzimam zdravo za gotovo", zaključio je Đoković.