XS
SM
MD
LG

Tijana Bošković i Uroš Kovačević najbolji u 2018. – Bojana Milenković unela pehar sa SP, Terzić najbolji trener

U beogradskom hotelu Kraun Plaza danas je održan tradicionalni Novogodišnji koktel Odbojkaškog saveza Srbije, na kojem su podeljene nagrade najboljim pojedincima. U prisustvu velikog broja gostiju, odbojkašica i odbojkaša i predstavnika medijskih kuća, goste je pozdravio Zoran Gajić, predsednik OSS. Na početku Koktela, Bojana Milenković, svetska šampionka iz Japana, unela je pehar osvojen u Jokohami, praćena gromoglasnim aplauzom.

Koktelu su prisustvovali Aleksandar Boričić, predsednik CEV, Njegova ekselencija, Đunići Marujama, izvanredni i opunomoćeni ambasador Japana u Srbiji, Božidar Maljković, predsednik OKS, Đorđe Višacki, generalni sekretar OKS, i Žarko Zečević, potpredsednik OKS.

Galeriju fotografija sa Koktela OSS možete pronaći na:http://galerija.ossrb.org/index.php

Najuspešnije ekipe u beach – volley su Gorana Mrđan i Aleksandra Aleksić u ženskoj, odnosno Lazar Kolarić i Stefan Basta u muškoj konkurenciji. Đula Mešter, potpredsednik OSS, predao je nagrade šampionkama Srbije, pobednicama “Banka Poštanska štedionica beach – volley lige 2018”.

Sara Carić, odbojkašica Vizure iz Rume i Luka Tadić, odbojkaš Crvene zvezde, proglašeni su za najbolje mlade odbojkaše u Srbiji u 2018. Bodan Mamuzić, član IO OSS, predao je nagradu Sari Carić, dok je Radoslav Milić, predsednik Skupštine OSS, predao nagradu Luki Tadiću.

Zoran Gajić, predsednik OSS, predao je Milutinu Popoviću, predsedniku OS Republike Srpske, “Specijalnu plaketu OSS” za dugogodišnju uspešnu saradnju.

Tijana Bošković je najbolja odbojkašica Srbije u 2018, a Uroš Kovačević najbolji odbojkaš u ovoj godini.

Zoran Terzić, prvi trener seniorki Srbije, aktuelnih svetskih šampionki, najbolji trener Evrope u 2018, po izboru CEV i najbolji trener u Srbiji u izboru OKS, proglašen je za najboljeg trenera u 2018. u izboru Odbojkaškog saveza Srbije. Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, predao je nagradu Zoranu Terziću.

Potom je mr Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, svečano saopštio da će Banka Poštanska štedionica u naredne 4 godine, do 2022, biti generalni sponzor Odbojkaškog Saveza Srbije.