XS
SM
MD
LG

Prijateljska utakmica: Radnički (NP) - Inđija 1:1
Po izuzetno vrelom danu su trening utakmicu odigrali trećeligaš Radnički i komšijski prvoligaški sastav Inđije. Stari sportski rivali, ali i prijatelji su odigrali i po takvom vremenu zanimljivu fudbalsku utakmicu u kojoj je prvi deo igre bio mnogo zanimljiviji. Inđija je u tom delu utakmice diktirala tempo igre, stvarala šanse, ali i promašivala iz izglednih pozicija za gol. Jednu takvu je u 21.minutu imao Rajak posle sjajnog proigravanja, a njegov šut iskosa sa desne strane kaznenog prostora domaćina je završio tik uz suprotnu stativu gola Trifunovića. Devet minuta kasnije i stativa se domaćina tresla. Bio je to opet napad kao po koncu, a Nikola Jovanović snažno šutira u okvir gola. U 37.minutu nova šansa za goste. Tomanović šutira sa pet metara od gola domaćina, a Trifunović pokazuje da ima sjajan refleks i loptu šalje u korner.  
 

I kako to biva stigla je kazna gostu za silne promašaje. Igrao se 41.minut meča. Greše gosti, gube loptu i ruše potom igrača domaćina na ivici kaznenog prostora. Čeprnja uzima zalet šutira kroz noge živog zida koji je loše reagovao i lopta se našla u mreži Milinovića, 1: 0.

Posle vođstva domaćina, samo minut kasnije je moglo da bude poravnat rezultat. Rajak je ponovo u sjajnoj prilici, šutira sa oko 10 metara od gola domaćina, ali je Trifunović opet sjajan. U sledećem napadu gosta, penal. Punišić je oborio Pejića koji je bio u naletu i Nikola Rajak je odmah pokazao na belu tačku. Novajlija u timu Inđije, Vukomanović uzima loptu i sigurno gađa mrežu Radničkog za 1:1.

U drugom poluvremenu velika promena igrača. Svi koji su se našli u beležnici trenera su i dobili svoju minutažu. Ipak igra nije padala previše u tempu, ali bez pravih završnica tako da je ostao kao krajnji rezultat, onaj postignut u prvom delu igre, 1:1.

Nova Pazova. Stadion FK Radnički, Sudija: Nikola Rilak, pomoćnici: Petar Radojčić i Ljubica Čubrilo svi iz Inđije. Strelci: Čeprnja 41’ – Radnički, 

Radnički: Trifunović, Dabić, Hajdin, Saračević, Punišić, Malešević, Ranitović, Šavija, Mićić, Čeprnja, Stanković.

Igrali su još: Žeželj, Bilić, Popadić, Cvetinović, Krstić, Đurić, Delić, Travica.

Inđija: Milinović, Pejić, Jovanović, Zdravković, Mirković, Tomanović, Bosančić, Vuković, Vukomanović, Rajak Dimitrić.

Igrali su još: Valentić, Simunović, Kovačević, Srbijanac, Bogićević, Kneževoić, Plećaš, Đokić.