XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Težak poraz OFK Topličanina

16.08.2020 toplickevesti.com

Podmlađena ekipa OFK Topličanina je na domaćem terenu u Prokuplju ubedljivo poražena u prvom kolu prvenstva Srpske lige "Istok" od Radana iz Lebana 1:6, poluvreme 1:3.

 

Sa čak pet mladih igrača u prvoj postavi, predvođeni kapitenom Ivanom Kaličaninom, Prokupčani su imali rezultatsku neizvesnost samo prvih desetak minuta, kada gosti za kratko vreme postižu čak tri pogotka od kojih prvi iz penala. Do kraja poluvremena domaći uspevaju preko Miloša Jovanovića da smanje prednost i na odmor odu sa malom nadom da mogu nešto više u ovom susretu.

U drugom delu blaga inicijativa na strani domaćih, ali je sve to bilo nedovoljno da se ugrozi gol Dragana Cakića, golmana ekipe iz Lebana. Nakon još jednog zasluženo dosuđenog penala i četvrtog gola za goste, bilo je jasno da će Topličanin na ovom susretu izgubiti i samo je bilo pitanje sa koliko golova razlike.

Do karaja gosti postižu još dva gola za konačnih 1:6, uz nekoliko propuštenih šansi na jednoj i drugoj strani. Zbog pandemije virusa korona utakmica je odigrana bez publike.

(ToplicaPress)

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Istok OFK Topličanin Radan
24paca i još 12 korisnika su tipovali utakmicu