XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Sjajan finiÅ” Užičana za treću poziciju na kraju jeseni

20.11.2020 AÅ”ković

Foto: facebook.com/gfksloboda.rs - (M. Jelisavčić Piko)

GFK Sloboda iz Užica u protekloj polusezoni promenila je čak tri trenera i tek im je sa Goranom Đukićem posrećilo. Kako kaže, ceo je život u GFK Slobodi, dobro poznaje mentalitet Užičana, i klub je jedna zdrava priča. Rad i samo rad recept je za uspeh i treće mesto na tabeli Srpske lige Zapad, na kojoj će prezimeti do proleća. Danas su uspeÅ”nom nizu od tri pobede dodali trijumf nad Tutinom (2:0) i začinili sjajan finiÅ”. U početku nije tako izgledalo i već posle tri kola doÅ”lo je do prekida saradnje sa Nikitovićem, nije dugo ostao ni Matić i od devetog kola Đukić je preuzeo ekipu. Od devetĀ  utakmica koliko je sedo na klupi Užičana ekipa je zabeležila pet pobeda i četiri poraza.

Ā 

- Danas smo slavili protiv Tutina i zadovoljan sam izdanjem momaka. Odigrali smo isto kao protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi, na vreme postigli gol, kontrolisaliĀ utakmicu i pitali se za deÅ”avanja na terenu. Liga je izjednačena i tome u prilog ide činjenica da je dovoljno da vežeÅ” dve pobede i da se nađeÅ” gore, kao Å”to se nama desilo, ili da izgubiÅ” i nađeÅ” se u nebranom grožđu - opsake su poznatog užičkog stručnjaka.

Vedete ekipe Vusljanin, Vučković, Đorđević, kapiten Cvetić, Gajićā€¦, svojim iskustvom su stožeri tima i velika podrÅ”ka za mladi talas koji predvodiĀ  GliÅ”ović, Stamenić, Tomić, Krstović, Vujić i drugi...

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Zapad GFK Sloboda Tutin
niksek i joÅ” 8 korisnika su tipovali utakmicu