XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Mačva poražena u Lučanima

17.10.2020 FK Mačva

U okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije, šabačka Mačva je na gostovanju ekipi Mladosti u Lučanima poražena rezultatom 2:1 (0:1). Svoj prvenac u superligaškom takmičenju za Mačvu postigao je mladi Branislav Knežević u 41.minutu, dok su pobedu domaćinu doneli pogotci Nemanje Kosa u 77. i Ivana Miloševića u 87.minutu meča.

Dragan Aničić: „Kao i uvek kada igramo, da li u Lučanima ili u Šapcu uvek su utakmice neizvesne, tako je bilo i danas. Meni ostaje žal, mislim da smo mogli da prođemo i bolje i da ne bi bilo nezasluženo i da je rezultat bio drugačiji, ali s druge strane i Mladost je imala dosta šansi. Sve u svemu u svih 90 minuta utakmica je bila otvorena sa obe strane. Nažalost po nas je opet bio koban taj prekid, znamo da Mladost poseban akcenat stavlja na te prekide igre i trudili smo se da to odbranimo, ali nismo uspeli.“

Mladost: Zečević (G), Milošević, Krajišnik, Radivojević, Babić (Odita 46), Baha (Jovanović 38), Perović (Cvetković 61), Ješić, Jovanović, Bojović (Kos 74), Šatara. Žuti kartoni: Bojović 61, Milošević 90.min.

Mačva: Gordić (G), Pejović, Ivić (Mihajlović 90), Tripković (Šušnjar 63), Pešić, Marković, Dabić, Zukanović (Ortiz 77), Ristivojević, Adamović, Knežević. Žuti kartoni: Marković 29, Pejović 46, Adamović 84.min.

U narednom 12.kolu domaćeg šampionata, Mačva narednog vikenda dočekuje Napredak iz Kruševca. U sredu, 21.oktobra startuje i Kup takmičenje, a Šapčani će u šesnaestini finala ugostiti Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Pr Ana Acan

Superliga Srbije Superliga Srbije Linglong Superliga Srbije Mladost (L) Mačva
nikolarajcic i još 5 korisnika su tipovali utakmicu