XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

TSC savladao Zlatibor

09.08.2020 zlatiborpress.rs

Foto: FK TSC

U utakmici 3. kola Linglong Superlige Srbije fudbaleri Zlatibora poraženi su na gostovanju TSC-u sa 5:1. Golove za tim iz Bačke Topole postigli su Nebojša Skopljak u 41, Đuro Zec u 43, Vladimir Silađi u 68, Nenad Lukić u 74.  iz penala i Saša Tomanović u 89. minutu. Počasni pogodak za Čajetince, njihov prvi superligaški u istoriji kluba, postigao je rezervista, Igor Poček u 81. minutu. Još jedan gol Zlatibora je poništen pri rezultatu 3:0.

 

U narednom kolu Čajetinci će dočekati Čukarički, koji protiv Rada vodi sa 3:0. U ostalim utakmicama koje su, kao i ova, počele od 20:30, Vojvodina vodi na gostovanju Voždovcu, kao i Partizan kod kuće protiv Javora,  dok nema golova na susretu Proleter-Bačka.

Crvena zvezda je na gostovanju Mačvi slavila sa 3:0, Spartak je na svom terenu posle preokreta i zaostatka od 1:0 posle prvog poluvremena slavio protiv Metalca sa 4:1, Radnički je u Nišu savladao Novi Pazar sa 2:1, istim rezultatom Napredak je pobedio Radnik, a lučanska Mladost je i u ovom kolu došla do pobede, savladavši na svom terenu Inđiju sa 2:0.

TSC Bačka Topola: Filipović, Varga, Skopljak, Tomanović, Silađi, Zec, Banjac, Antonić, Stanojev, Lukić, Petrović. Na klupi: Jorgić, Santrač, Tumbasević, Dostanić, Ponjević, Babić, Đurić, Đuronjić. Trener: Zoltan Sabo.

Zlatibor: Čupić, Jezdimirović, Stojić, Bjeloš, Đakovac, Stamenić, Vukić, Glišović, Radović, Miličić, Janjić. Na klupi: Stailković, Poček, Đokić, Todorović, Ibrahim, Krstić, Njeguš, Ivanović, Radmanovac. Trener: Predrag Ristanović.

Superliga Srbije Superliga Srbije Linglong Superliga Srbije TSC Zlatibor
nikolarajcic i još 6 korisnika su tipovali utakmicu