XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Superliga Srbije: TSC - Vojvodina 2:2

31.07.2020 fkvojvodina.rs

Foto: FK Vojvodina

Meč se igrao bez prisustva gledalaca. U 8. minutu zbog prekrÅ”aja u skoku na sredini terena nad Tomanovićem, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Momčilo Mrkaić. U 19. minutu nakon ispucavanja lopte od strane Simića, do nje je doÅ”ao Čović, uÅ”ao u Å”esnaesterac i Å”utirao sa petnaestak metara iskosa, ali je lopta otiÅ”la pored stative.

Ā 

Par minuta kasnije Drinčić je iz kornera Å”utirao direktno u gol, ali je Filipović skrenuo putanju lopte u korner. Nakon kornera za TSC u 25. minutu, sudija Novak Simović je procenio da je Slavko Bralić igrao rukom, te mu je dodelio žuti karton i dosudio penal za domaći tim.

Zbog prigovora na dosuđen penal, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Nikola Andrić. Penal za TSC je izveo Lukić, Simić je odbranio, ali je Lukić ponovo doÅ”ao do lopte i potom doveo svoj tim u vođstvo.Ā 

U 28. minutu zbog prigovora na sudijske odluke, žute kartone u ekipi Vojvodine dobili su Å”ef stručnog Å”taba Nenad Lalatović i pomoćni trener Dragan Å arac, a u ekipi TSC-a Å”ef stručnog Å”taba Zoltan Sabo.Ā Zbog prigovora na dosuđen korner za Vojvodinu u 34. minutu, žuti karton u ekipi TSC-a dobio je Boris Varga. Samo minut kasnije, ekipaĀ Vojvodine je izjednačila. Slobodan udarac sa oko 30 metara iskosa je izveo Drinčić, Filipović je odbranio, ali se lopta odbila do Mrkaića, koji ju je sa oko tri metra prosledio u mrežu. Poslednju priliku u prvom poluvremenu za promenu rezultata je bila uĀ Ā 38. minutu Tomanović je Å”utirao iz okreta sa petnaestak metara iskosa, ali je lopta otiÅ”la preko gola.

U 49. minutu VojvodinaĀ  postiže novi pogodak i vodi 1:2. Bojić je proÅ”ao po desnoj strani i uputio oÅ”tar pas u peterac, gde je Varga, u pokuÅ”aju da izbije loptu, uspeo samo da je prosledi u sopstvenu mrežu. JoÅ” jednu dobri priliku Vojvodina nije iskoristila samo minut kasnije kada jeĀ Stojković je pokuÅ”ao da lobuje Filipovića sa pola terena, ali je golman TSC-a uhvatio loptu.

U 53. minutu Silađi je Å”utirao sa oko 20 metara iskosa, ali je lopta otiÅ”la daleko van okvira gola. Minut kasnije,Ā ispred Å”esnaesterca TSC-a, Bojić je petom odigrao pas do Zukića, koji je Å”utirao sa oko 20 metara, ali je Filipović odbranio.

Trener domaćih u 56. minutu vrÅ”iĀ trostruku izmenu u timu: izaÅ”li su Mihajlo Banjac, Vasilije Đurić i Bojan Balaž, a uÅ”li Đuro Zec, Goran Antonić i Borko Duronjić. U narednom napadu zbog prekrÅ”aja nad Bralićem na sredini terena, žuti karton u ekipi TSC-a dobio je Vladimir Silađi.Ā 

U 60. minutu Duronjić je Å”utirao sa oko 20 metara iskosa, ali je Simić uhvatio loptu. Posle kornera u 64. minutuĀ za TSC, udarac glavom je uputio Tomanović, ali je lopta pogodila prečku.UĀ  65. minutu izvrÅ”ena je prva izmena i u timu Vojvodine: izaÅ”ao je Dejan Zukić, a uÅ”ao Miljan Vukadinović. U 70. minutu izvrÅ”ena je i druga izmena u timu Vojvodine: izaÅ”ao je Petar Bojić, a uÅ”ao Miodrag Gemović.

Minut kasnije izvrÅ”ena je i četvrta izmena u timu TSC-a: izaÅ”ao je Dajan Ponjević, a uÅ”ao Nemanja Petrović. U 75. minutuĀ zbog prigovora na jednu sudijsku odluku, drugi žuti, odnosno crveni karton u ekipi Vojvodine dobio je pomoćni trener Dragan Å arac.

TSC je izjednačio na 2:2 u 78. minutu. Zec je u Å”esnaestercu Vojvodine dobro proigrao Silađija, koji je sa oko 12-13 metara poslao loptu iza leđa golmana Simića. UĀ  83. minutu Stojković je Å”utirao sa oko 25 metara, ali je Filipović uhvatio loptu.

Dva minuta kasnije zbog prekrÅ”aja nad Čovićem na oko 35 metara od gola domaćina, žuti karton u ekipi TSC-a dobio je Goran Antonić. Slobodan udarac za Vojvodinu je izveo Drinčić, ali je lopta otiÅ”la pored gola.

U 90. minut:utu zbog međusobnog odgurivanja, žute kartone dobili su Đuro Zec u ekipi TSC-a i Mladen Devetak u ekipi Vojvodine. Odmah potom, zbog prekrÅ”aja na sredini terena nad Tomanovićem, žuti karton u ekipi Vojvodine dobio je Miljan Vukadinović.

Domaći su 93. minutu imali dobru priliku da preokrenu rezultat posle slobodnog udarca, Tumbasević je Å”utirao sa oko 12-13 metara, ali je lopta proÅ”la pored stative.

Superliga Srbije Superliga Srbije Linglong Superliga Srbije TSC Vojvodina
Nema rezultata