XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Sloga porazom zavrŔila jesen

23.11.2019 Aleksandar DaiÅ”ević

Duel napadača Takova Radojičića i Å”topera Sloge Račića

Kada se Å”anse ne iskoriste, stiže kazna! JoÅ” jednom se pokazalo ne pisano fudbalsko pravilo na delu. Sloga je preko centarfora Babića u prvom poluvremenu imala dve odlične prilike, ali napadač "belihā€œ nije pogodio mrežu gola gostiju. U ovom delu igre gosti su zapretili samo jednom, odličan Å”ut Radojičića odbranio je vratar domaćih Pantović.

U drugom poluvrmeenu, ulaskom rovitog Vulića, Sloga kreće na sve ili niÅ”ta i ponovo Babić ima dobru priliku, ali je KoÅ”anin na mestu. Samo minut kasnije zicer za goste, Radojičić je naleteo na jednu loptu noÅ”enu vetrom i Å”utirao tik pored stative gola Pantovića. Ulsedio je kolosalna prilika za Kraljevčane, Andrić je iskosa sve lepo uradio, ali je stativa spasla gol Takova. Sredinom ovog dela igre ponovo prilika za Babića, dobro je Å”utirao sa vrha Å”esnaesterca, ali je KoÅ”anin paradom izbacio loptu u korner. I kada se činilo da, po hladnom vremenu i jakom vetru, na Gradskom stadionu neće biti golova, usledila je velika greÅ”ka kompletne odbrane ā€žbelihā€œ, loptu je Alempijević ubacio sa krila, ona je Å”etala po petercu domaćih i dok su je svi gledali reagovao je Grković i doveo Milanovčane u vođstvo. Sloga do kraja meča nije uspela da stvori Å”ansu,a gosti, opet niz vetar, iz dobrog napada, preko kapitena Mirkovića postigli lep gol za konačnih 0-2.

Ā 

SLOGA (KV) ā€“ TAKOVO 0 ā€“ 2 (0 ā€“ 0)

Gradski stadion u Kraljevu Gledalaca: 150 Sudija: Srđan Dimitrijević (Kragujevac) 7 Pomoćne sudije: Dejan Đorđević (Požarevac) i Stefan Jeremić (Priboj) 7 Strelci: Grković u 80. i Mirković u 89. minutu Žuti kartoni: Popadić (Sloga), Jovičić i Radojičić (Takovo).Ā Igrač utakmice: Dragan Mirković (Takovo).

SLOGA: Pantović 6,5, GuÅ”ani 6 (Čamagić 6), Lekić 6, Stolić 6 (Čolić -), Filipović 6, Popadić 6, Babić 6, Andrić 6,5, Kolaković 6,5, Račić 6,5, Jovanović 6 (Vulić 6,5).

TAKOVO: KoÅ”anin 7, Jovičić 6, Ilić 6,5, Mijatović 6, Pavlović 6 (Jočović -), Pavlović 6 (Vukomanović 6), Lazarević 6, Radojičić 6,5 (Alempijević 6,5), Spasojević 6, Mirković 7, Anđelović 6,5, Grković 6,5.

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Zapad Sloga (K) Takovo
Nema rezultata