XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Blagotin iznenadio Mijatovčane i uknjižio tri važna boda

16.03.2020 Dragan Ivanović

FK Blagotin iz Poljne

Fudbaleri Blagotina iz Poljne su kao gosti u Mijatovcu pogodkom pred kraj susreta dašli do pobede i do tri važna boda u okviru 17. kola Zone-Zapad, savladali su domaće Jedinstvo rezultatom 1:2 i sada su na 11. mestu tabele sa osvojenih 17 bodova.

 

Igra je tokom celog susreta bila u granicama ovog ranga,domaći su pokazali solidnu igru ali su bili neefikasni. Poluvreme je završeno nerešenim rezultatom a u 51. minutu spretni Žika Nikolić uspeo je preciznim udarcem da savlada gostujućeg golmana i dovede Blagotin u vođstvo 1:0.Gosti su posle toga više puta pokušavali da izjednače rezultat ali nisu uspevali. U 81. minutu utakmice ipak su izjednačili na 1:1 i kada su svi mislili da će se susret ovako i završiti, usledio je hladan tuš, gostujući igrač Miloš Milanović matirao je udarcem golmana gostiju za 1:2 i tako svom timu obezbedio pobedu.

I ovoga puta odbrana Blagotina je dobro funkcionisala zahvaljujući komandi iskusnog štopera Đorđa Bradića. U narednom 18. kolu Zone Zapad, poljanci kući dočekuju OFK Lugomir iz Rakitova i prema rečima sportskog direktora ovog kluba Gorana Stojanovića, očekuju još bolje igre i rezultate do kraja prvenstva a time i bolji plasman na tabeli.

Zonske lige Zonske lige Zona "Zapad" Jedinstvo (M) Blagotin
Nema rezultata