XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Dobra igra i sigurna pobeda Blagotina

12.11.2019 Dragan Ivanović

igralište FK Blagotin u Poljni

U 13. kolu prvenstva Zone Zapad u Poljni su zanimljiv susret odigrali Blagotin i gostujući Juhor iz Obreža.

Pobedio je domaći klub boljom i efikasnijom igrom tokom celog susreta rezultatom 4:0. Bila je to otvorena prava prvenstvena utakmica, svoju nadmoćnost Poljanci su krunisali vodećim pogodkom u 15. minutu lepim golom  Mirka Penda iz slobodnog udarca.

U 25. minutu na sceni je opet agilni Mirko Pendo ovoga puta kao uspešan asistent Stefanu Stanojeviću, posle lepog prodora uposlio je svog saigrača a ovaj postigao drugi pogodak za 2:0 ujedno i rezultat prvog dela susreta.

 

U nastavku ista slika na terenu, gosti iz Obreža pokušavali su da smanje rezultat, imali su šanse ali su bili neefikasni. Domaći uspevaju da postignu i treći pogodak strelac iskusni Zoran Milićević. Konačan rezultat 4:0 poljanci postavljaju pogodkom Ivana Bradića koji je posle centaršuta u šesnaestercu gostiju, najviše skočio i glavom poslao loptu u mrežu Juhora.

Tako je Blagotin ovom važnom pobedom uknjižio nove bodove i sada se nalazi na 13. mestu tabele sa 11 bodova. Naredno 14. kolo Zone Zapad poljanci gostuju u Praćinu kod ekipe Jedinstvo, gde će pokušati da izvuku povoljan rezultat.

Niže lige Niže lige Zona "Zapad" Blagotin Juhor
Nema rezultata