XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Mladost savladala Rad

18.06.2020 fkrad.rs

Foto: fkrad.rs

Fudbaleri Mladosti pobedili su na svom terenu ekipu Rada u meču 30. kola Linglong Superlige Srbije. Golove za Lučane postiglu su Bojović u 74. minutu iz penala i Babić u 87. minutu.

Ā 

Na oproŔtaju od sezone igrači oba tima ostali su dužni navijačima u Lučanima i brojnom auditorijumu pored malih ekrana. Slab fudbal, tako se najlakŔe može opisati ono Ŕto su prikazali Mladost i Rad. U prvom poluvremenu novinarske beležnice ostale su prazne.

Prvi udarac u okvir gola uputio je Bojović u 47. minutu, ali je Marković uspeo da ukroti loptu. Od 60. minuta Rad je ostao sa igračem manje na terenu jer je Nikolić dobio direktan crveni karton. Brojčanu prednost Mladost je iskoristila u 74. minutu kada je Bojović bio precizan sa 11 metara. Tačku na ovaj nezanimljiv duel stavio je Babić tri minuta pre kraja susreta.

Stadion:Ā Mladost (Lučani).Ā Gledalaca:Ā 400.Ā Sudija:Ā Ilić Pavle.Ā Strelci:Ā Bojović 74. minut, Babić 87. minut (Mladost).Ā Å½uti kartoni: MiloÅ”ević, Dobrijević, Busnić, Damnjanović,Ā Trninić, Marković ( Rad ), L. Jovanović, KrajiÅ”nik ( Mladost ).Ā Crveni karton:Ā Nikolić (Rad).

MLADOST:Ā Knežević, KrajiÅ”nik, L. Jovanović ( Kijevčanin 86. minuta ), Babić, Mićević, Bojović, Radivojević ( Selenić od 89. minuta), JeÅ”ić, MiloÅ”ević, P. Jovsanović, Å atara.

RAD:Ā Marković, Nikolić, Dobrijević, Damnjanović ( Trninić od 63. minuta), Petrović, MiloÅ”ević ( Ilić od 35. minuta ), Busnić, Zogović (Jovanović od 63. minuta),Ā Lazarević, Živković (BaÅ”anović od 83. minuta), Kaluđerović (Kovačević od 83. minuta).

Superliga Srbije Superliga Srbije Linglong Superliga Srbije Mladost Rad
Nema rezultata