XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Zvezda sigurna protiv Radnika, prvi gol Radulovića

06.06.2020 Administrator

Foto: crvenazvezdafk.com

Fudbaleri "Crvene zvezde" savladali su ekipu "Radnika" iz Surdulice sa 4:1 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu pred oko 15.000 gledalaca.

Nakon Å”to je u prethodnom kolu osiguralao novu titulu prvaka Srbije, tim Dejana Stankovića je bio ubjedljiv i u 28. kolu Superlige.Gosti su poveli sa 1:0 golom Makarića u 23. minutu, a samo Å”est minuta kasnije Pankov je izjednačio na 1:1. Osam minuta kasnije ponovo je Gavrić centrirao iz kornera, sad je na mjestu bio Babić za preokret i vođstvo od 2:1.

Domaćin je napadao želeći da rijeÅ”i pitanje pobjednika i da sa Å”to boljom atmosferom uđe u polufinale Kupa gdje ih čeka "Partizan". U 84. minutu napravljen je faul nad Veljkom Simićem i sudija je pokazao na bijelu tačku, a prvi gol u seniorskoj konkurenciji postigao je mladi Andrija Radulović (2002. godiÅ”te). Nekoliko trenutaka prije kraja utakmica u listu strijelaca se upisao i Veljko Simić za konačnih 4:1.

"Crvena zvezda" sada ima 75 bodova, 14 viÅ”e od drugoplasiranog "Partizana', dok se ā€žRadnikā€œ nalazi na desetom mjestu sa 30 bodova.

Fudbal Fudbal Linglong Superliga Srbije Crvena zvezda Radnik