XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Zmajevi ostavili bodove u Lučanima

15.02.2020 fkvozdovac.rs

Fudbaleri Voždovca nažalost nisu uspeli da iskoriste rezultate i splet okolnosti koje su im danas išle naruku i mogle da ih vinu na 5. mesto tabele Superlige Srbije. TSC je remizirao sa Inđijom dok je Čukarički izgubio od Crvene Zvezde, što je sve uz pobedu Voždovca moglo da približi Zmajeve vrhu tabele, ali nažalost Mladost je danas pobedila rezultatom 2:1.

 

Od samog početka utakmica je bila otvorena i videlo se da su fudbaleri oba tima izuzetno željni igre nakon duge zimske pauze.

Vršio je Voždovac pritisak ali nije uspevao da materijalizuje inicijativu, Najbliži golu bio je Dragan Stoisavljević u 10. minutu utakmice kada je sjajno pokušao glavom da savlada golmana domaće ekipe, ali lopta je nažalost otišla tik pored gola.

Sve do 39. minuta gledali smo čvrstu utakmicu sa izjednačenim posedom lopte, ali onda je došlo do situacije koja je ispostaviće se, bila tas na vagi Lučanaca. Sudija Anđelovski dosudio je penal, a Radivojević je bio siguran egzekutor najstrože kazne.

Pokušavali su Zmajevi do kraja poluvremena da poravnaju rezultat, ali nažalost bez uspeha. Na odmor su otišli sa golom zaostatka. Samo što se lopta zakotrljala u drugom poluvremenu, domaćini su povisili prednost. Ovoga puta je strelac bio Eliomar koji se najbolje snašao u gužvi u kaznenom prostoru Voždovca, a gol je postignut u 47. minutu utakmice.

Tada su naši fudbaleri krenuli svom silinom ka golu kako bi neutralisali rezultatski zaostatak, a Koković je pokušao da “prokrvi” ekipu izmenama. Najpre je su na teren ušli debitanti Vučić i Pejčinović, a zatim i Viktor Živojinović. Upravo je Vučić na svojoj debitantskoj utakmici u dresu Voždovca postigao pogodak u 58. minutu.

Nakon centaršuta, lopta se odbila do Vučića koji je spremno dočekao loptu na 11 metara i efektnim udarcem je zakucao ispod prečke gola Mladosti i tako smanjio rezultatski zaostatak. Do kraja utakmice nije bilo većih prilika, tako da je utakmica završena pobedom Mladosti i rezultatom 2:1.

Zmajevi nemaju vremena da očajavaju, već se odmah kreće u pripreme meča sa Spartakom iz Subotice koji sledeće nedelje dolazi na “krov” u okviru 22. kola Superlige Srbije.

Superliga Srbije Superliga Srbije Linglong Superliga Srbije Mladost Voždovac
Nema rezultata