XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

MOL Kraljevo: Ribnica - Morava 2:1

31.05.2010 G.SIMOVIĆ

Meč rasterećen neke rezultatske važnosti privukao je veliki broj gledalaca na igralište u Jovcu. Domaći kreću veoma agresivno i već u prvom napadu ne koriste kolosalnu šansu preko M.Lukovića, da bi nešto kasnije u izglednoj prilici bio i kapiten domaćih Paunović. Paunović se u 25. minutu iskupio za promašaj i glavom postiže pogodak za radost domaćih. Gosti dolaze do daha i prete preko Četrovića i Puzića, da bi posle šuta Puzića nekog od igrača domaćih lopta pogodila u ruku za sudiju Đokića nije bilo dileme jedanaesterac. Siguran izvođač bio je Zečević. Još je i Četrović do kraja poluvremena pogodio prečku iz slobodnjaka ali je ostalo nerešeno.

U drugom delu Morava se oslobodila pritiska i imala šansu da povede kada je Četrović sam iskosa šutirao zamalo pored gola. Domaći prete iz prekida i iz daljine preko Pavlovića i Milosavljevića ali ostaje bez promene do 89. minuta kada M.Luković prvi strelac lige postiže gol posle upotrebljivog centaršuta Paunovića. Zanimljivo je i to da na meču nije izvršena nijedna izmena a na fer i korektnoj utakmici pokazana su samo dva žuta kartona po jedan na obe strane. Kod domaćih Milosavljeviću zbog prigovora i Miličiću kod gostiju zbog nedozvoljenog starta.

Ribnica:Rajković, Dončić, Šalinić, Cerović, Pavlović, Dubravac, N.Luković, M.Luković, Čukanović, Milosavljević, Paunović.
Morava:Antonijević, Perišić, Kovačević, Miličić, Zečević, Mitrović, Đokić, Đurić, Mirosavić, Puzić, Četrović.

Fudbal Fudbal Medjuopštinska liga Kraljevo Ribnica Morava (M)
Nema rezultata