XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

U Kovačima presudio vlasnik domaćina

09.09.2018 Stojan Petković

U Kovačima su se sastala dva tima koji u prva dva kola nisu inkasirali nijedn bod. Bili su željni pobede a prvo poluvreme pripalo je gostima iz Toponice. Svoju preoć i upornost krunisali su golom Vučićevića u 26. minutu koji je odlično reagovao na oštar centaršut sa leve strane i glavom uputio loptu po samu prečku.
U nastavku primat na terenu preuzimaju fudbaleri Apolona a čini se da je kljični i presudni detalj bio uklazak u igru Ivana Petrovića, bivšeg internacionalca sada vlasnika Apolona. Smirio je igru svojih saigrača na vreme ih upošljavao a kruna svega bio je izjednačujući gol Jovanovića koji se u 48. minutu najbolje smašao u srcu šesnaesterca gostujućeg tima.

Pobeda je obezbedjena u samom finišu susreta. Loptu je na ivici šesnaesterca prihvatio Grujičič pošao korak - dva u kazneni prostr gde je zaustavljen na nepropisan način. Sudija je opravdano pokazao na belu tačku a odgovornost je preuzeo Petrović i doneo toliko željenu pobedu. Bilo je to u 86. minutu. Domaćini su se radovali a gostima ostaje neka druga prilika da osvoje toliko želejne bodove.

Zonske lige Zonske lige Zona Šumadijsko-raška Apolon 2018 Šumadija (T)
Nema rezultata