XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

Romantičari provozali Lokomotivu

18.05.2019 H.D.Vujanović

Prva utakmica ovog proleća u MakiÅ”u nije donela radost Lokomotivi, koja je zbog uređenja terena čitavu polusezonu bila domaćin na Adi, na igraliÅ”tu FSB. Posle početnog ispitivanja snaga inicijativu je preuzeo OFK Beograd i u 21. minutu je PetoÅ”ević posle udarca glavom, pogodio stativu.Ā 

Å arčević je doveo goste u vođstvo u 32. minutu lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora. U nadoknadi vremena je i domaćin imao izglednu Å”ansu za gol. Stojanov je posle nabačene lopte iz slobodnog udarca bio najviÅ”i u skoku, lepo je zahvatio glavom, ali je vratar gostiju VraneÅ” bio na visini zadatka.

Ā 

Lokomotiva u drugom poluvremenu preuzima inicijativu. Posle greÅ”ke odbrane Romantičara, Kuzmanović se naÅ”ao oči u oči sa golmanom VraneÅ”om, koji mu je uÅ”ao u Å”ut i otklonio opasnost. Igrao se 68. minut kada rezervista Milić tek Å”to je uÅ”ao u igru, u svom prvom kontaktu sa loptom postiže pogodak za 2:0.

Domaćin pojačava napade ka golu OFK Beograda i Kuzmanović u 73. minutu sa 5 metara pogađa stativu. Isti igrač je smanjio u 80. minutu postigavÅ”i pogodak posle centarÅ”uta Bjelanovića, glavom je zakucao loptu pod prečku. Probali su do kraja Lokosi na sve načine da izjednače, ali im to nije uspelo.

LOKOMOTIVA - OFK BEOGRAD 1:2 (0:1)

STADION: FK Lokomotiva. GLEDALACA: 150. GL.SUDIJA: Vukićević Marko. POM.SUDIJE: Petković Miroljub i Å oÅ”kić Tihomir. STRELCI: Kuzmanović 80.min (Lokomotiva), Å arčević 32.min i Milić 68.min (OFK Beograd). ŽUTI KARTONI: Bjelanov, Stojanović i Galić (Lokomotiva), Ignjatović, Nedeljković i Milić (OFK Beograd).

LOKOMOTIVA: Obadal, Bjelanović, Bajčić, Poledica, Vukčević, Stojanov, Marković (Nikolić), Galić, Kuzmanović, Novković (Jovanović), Maljković (Ugrica).
OFK BEOGRAD: VraneÅ”, Iličić, PetoÅ”ević, Sredojević, Ignjatović, Mirković (Milić), Å arčević, Nedeljković, Mitrović, Janković (Pavlović), Radojković (Veličković).

Srpske lige Srpske lige Srpska liga Beograd Lokomotiva OFK Beograd
Goran112 i joÅ” 2 korisnika su tipovali utakmicu