XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

MFL Kraljevo: Hajduci iščupali bod u drugom delu meča

10.06.2017 Stojan Petković

Fudbaleri Hajduka dočekali su na svom stadionu solidnu ekipu Jedinstva iz Dragosinjaca. Meč je počeo u znaku gostujuće ekipe u čijim redovima je fudbalski odskakao Nikola Tenjović koji je bio neuhvatljiv za svoje čuvare. On je bio i centralna figura utakmice a posle pola sata igre uspeo je da svoju dopadljivu igru kruniše pogotkom i donese radost svojim kolegama iz ekipe.

 

Duel Marjanovića (levo) i Žarčanina foto:Stole

 

Domaćini su uspeli da zbiju redove u nastavku susreta pa otuda i najbolja prilika na utakmici. Žarčanin je je izbegao ofsajd zamku i našao se oči u oči sa golmanom Jedinstva koji je u tom duelu bio na visini zadatka.

Bilo je to u 57. minutu a posle dva minuta posle odličnog centaršuta Karapandžića sa desetak metara Korać je levicom zakucao loptu u donji levi ugao vratara gostiju Milovića. Na kraju najrealniji ishod ovog susreta koji nije imao takmičarski značaj ali su gledaoci mogli da uživaju u fer i korektnoj borbi kao i solidnom deljenju pravde mladog sudije Filipa Popovića.

 

Neuhvarljivi Tenjović (u sredini) prolazi pored F. Marušića i Koraća foto: STOLE

 

HAJDUK - JEDINSTVO (D) 1:1 (0:1)

JARČUJAK - Gledalaca 50. Sudija: Filip Popović (Kraljevo) 8. Strelci: Kojić u 58. (Hajduk), Tenjović u 30. (Jedinstvo). Igrač utakmice: Nikola Tenjović (Jedinstvo)

Hajduk: Rogljić 7, Korać 7, Rsovac 7, Pavlović 7, Prlinčević 6,5, F. Maručić 6,5 (Satarić 6,5), Vučićević 7, Karapandžić 7, M. Marušić 6,5, Savićević 7, Žarčanin 6,5

Jedinstvo: Milović 7, Pecić 7, Marjanović 7, Simović 6,5, Majstorović 6,5, Stašević 6,5, Tašić 6,5 (Milićević -), Pavlović 7, Tenjović 8, Vuković 7, Ivezić 6,5

 

Fudbal Fudbal Međuopštinska liga Kraljevo Kraljevo Hajduk Jedinstvo (D)
Nema rezultata