XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

Podela bodova u komšijskom derbiju

01.06.2014 Administrator

Meč koji je u XXII kolu Gradske fudbalske lige Čačka privukao najveći broj ljubitelja fudbala viđen je u Donjoj Trepči, gde je u komšijskom derbiu između domaćeg Zadrugara i Budućnosti iz Stančića došlo do podele bodova utakmica je završena bez pobednika rezultatom 1:1. Kvalitetnu fudbalsku predstavu priredili su nam fudbaleri trećeplasiranog Kej-a i prvoplasiranog Parmenca, lider je na ovom teškom gostovanju zabeležio pobedu od 2:5 i ako je gubio sa 2:1. Tim Čačka 94 je osvojio tri boda na gostovanju u Mojsinju, gde je savlado domaću Moravu rezultatom 2:1. Rakova je pobedila poslednje plasirani Polet 4:1, takođe indetičnim rezultatom Lugovi su savladali Vujan. Strelac je na svom terenu poražen od Premeće 1:3.

Rezultati XXII kola GFL-Čačka: Kej-Parmenac 2:5 Rakova-Polet 4:1 Strelac-Premeća 1:3 Morava-Čačak 94 1:2 Zadrugar-Budućnost 1:1 Lugovi-Vujan 4:1 Planinac, slobodan u ovom kolu.

Parovi narednog XXIII kola GFL-Čačak, koje je na programu u sredu 04. juna 2014. godine Morava-Planinac Čačak 94-Zadrugar Budućnost-Strelac Premeća-Lugovi Vujan-Rakova Polet-Kej Parmenac, slobodan.

Fudbal Fudbal Gradska liga Čačak Zadrugar Budućnost
Nema rezultata