XS
SM
MD
LG
IzveŔtaj utakmice

SLZ: Bane - Seljak 3:1

02.06.2014 Branko BiŔevac

Fudbaleri Bana ostvarili su novu pobedu i nastavili niz od tri uzastopne utakmice bez poraza. Savlada je dobra ekipa Seljak iz Mihajlovca rezultatom 3:1. Nije bilo prilika do 26.minuta, posle prvog kornera koji je izveo Bogojević, najviÅ”i u skoku bio je mladi Pavlović, ali je loptu rukom sprečio da uđe u gol Lukić. Glavni sudija Nedeljković pokazao je na belu tačku, a igraču gostiju crveni karton. Siguran egzekutor bio je kapiten Đorđević. Do kraja poluvremena igralo se uglavnom na sredini terena. U nastavku gosti su krenuli na sve ili niÅ”ta, u timtrenucima nije se videla brojčana prednost raŔčana, a kao nagradu ekipa iz Mihajlovca postiže izjednačujući gol preko Milića, mada se čini da je strelac bio u ofsajd poziciji. Radost gostiju trajala je samo tri minuta, po desnoj strani odličan prodor Bobana Jovanovića, usledila je asistencija ka Zečeviću koji sa pet metara Å”alje loptu u mrežu. Ponovo su gosti pokuÅ”ali da dođu do novog izjednačenja, ali je domaćin rutinski priveo utakmicu kraju. U poslednjim minutima meča fudbaleri Bana dolaze do trećeg gola preko rezerviste Petrovića, koji je samo par minuta pre gola uÅ”ao u igru. Igrač utakmice: Predrag Đorđević (Bane)

Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  BANE - SELJAKĀ  3:2 (1:0)

Gradski stadion u raÅ”ki. Gledalaca: 200. Sudija: Nedeljković (Užice). Strelci: Đorđević u 28.minutu iz jedanaesterca, Zečević u 62. i Petrović u 90+3.minutu za Bana, a Milić u 59.minutu za Seljak. Žuti kartoni: Bogojević, Đorđević, Lopatić, S.Jovanović, B.Jovanović (Bane). Ceveni karton: Milić (Seljak) u 26.minutu.

BANE: Glukčević, S.Jovanović, Ilić (Radović), Lopatić, Pavlović, DraÅ”ković, N.Jovanović (KriÅ”to), Đorđević, Zečević, Bogojević (Petrović), B.Jovanović.

SELJAK: Dobrić, Široki, janković (Krnjajić), Sočanac, Ivković, Ćirović, Milić, Milovanović (Jovanović), Lukić, Stanojević, Savić (Simeunović).

Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  Ā  Ā  Ā  Fudbaleri obe ekipe sa najmladjim članovima FK Bane

Fudbal Fudbal Srpska liga "Zapad" Bane Seljak
Nema rezultata