XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

PLS: Timok - Inđija 2:0

02.06.2013 fkindjija.com

Utakmicu biti ili ne biti za domaćina je odlično otvorena po ovaj klub. Već u 11. minutu se zatresla mreža gostujućeg golmana Dizdarevića. Bio je to rani gol koji je u mnogome i dao odrednicu ovoj utakmici. Pre toga se prvo zatresla mreža domaćeg golmana Zokovića u 5. minutu, ali je na intervenciju pomoćnika, sudija Nikolić dosudio nedozvoljeni položaj igrača Inđije. Timok već u 25. minutu uvećava svoje vođstvo. Sada je strelac bio Miloš Filipović. 2:0 je rezultat koji je Zaječarcima već tada garantovao bar jedan bod i siguran opstanak među prvoligašima. Gost je u sam smiraj utakmice mogao do gola. Lemajić je ima priliku da sa bele tačke smanji vođstvo domaćina, ali nije bio uspešan u tom pokušaju. Pre toga je u kaznenom prostoru srušen je Maksimović. Inđija je na ovoj utakmici prvi put istrčala u ovom sastavu. Tu nije bilo više od polovine startera u ovoj sezoni. Priliku su čini se i pored poraza iskoristili momci kojima je Zoran Govedarica danas dao priliku da zaigraju, neki poput Andreate i da debituju za seniorski tim.

Zaječar. Gradski stadion, gledalaca oko 800. Sudija: Bojan Nikolić, pomoćnici: Radomir Ranković i Srđan Minić. Četrvti sudija: Goran Milovanović. Strelci: Joković 11’ i Filipović 25’ - Timok. Žuti kartoni: Kaličanin 74’ i Đoković 79’ - Timok.

Timok: Zoković, Đoković, Savić, Novaković, Kostić (Lalević), Janković (Lukić), Cvetković, Stanković (Crnomarković), Joković, Kaličanin, Filipović. Trener: -

Inđija: Dizdarević, Mijailović (Ivković), Dukanac, Tomanović, Savić, Zelić, Avrić, Kordolup (Pantić), Maksimović, Košutić (Andreata), Lemajić. Trener: Zoran Govedarica.

 

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije Timok Inđija
Nema rezultata