XS
SM
MD
LG
Izveštaj utakmice

PLS: Borac - Indjija 1:0

28.04.2013 fkindjija.com

Utakmica bivših superligaša protekla je u pravoj rovovskoj borbi. Dugo je domaćin pokušavao da slomi otpor upornih gostiju koji su pred svojim golom postavili nekoliko prstenova odbrane koje je bilo teško probiti. Igrali su gosti na nulu, a to je svojim golom u 84.minutu razbio Rašković. Gosti su i na ovoj utakmici imali dosta kadrovskih problema što je i uticalo na zatvorenu varijantu igre zeleno belih na ovom meču.
Čačak. Stadion Borca. Gledalaca oko 600. Sudija: Igor Stoilković, pomoćnici: Vladimir Šegrt i Miroslav Lazić, četvrti sudija: Momčilo Marković svi iz Beograda. Delegat: Radislav Mutavdžić. Strelac: Rašković u 84.minutu. Žuti kartoni: Babić (47’) i Jovičić (80’) - Borac, Petrović (16’) i Lemajić (57’) - Inđija.

Borac: Đuričić, Babić, Đoković, Maslać, Živković, Jovičić, Martinović (Zoćević), Jeremić, Vusljanin (Milojević), Pavićević (Nikolić), Rašković. Trener: Dejan Vukićević.

Inđija: Milinović, Stevančević, Tomčić, Savić, Dukanac, Stanković, Zelić, Kordolup (Ivković), Petrović (Avrić), Košutić, Lemajić. Trener: Zoran Govedarica.

Fudbal Fudbal Prva liga Srbije Borac Inđija
Nema rezultata