XS
SM
MD
LG

Bane - Jastrebac 34:23

Rukometaši Bana pobedom protiv Jastrepca, prekinuli su niz od dva poraza. Raščani su u većem delu utakmice vodili, a izjednačeno je bilo samo u prvih devet minuta igre. Bane je u prvom poluvremenu imao i šest golova prednosti, sve do finiša tog dela igre kada gosti iz Blaca koriste pad u igri i na odmor odlaze sa golom zaostatka. U drugom poluvremenu raščani su zaigrali kako se i očekuje i na kraju uspevaju da potpuno zasluženo dolaze do nove pobede. U ekipi Bana pored odličnog golmana Jovanovića, odličnu igru pružili su Marjanović, Pavlović, Hadžić, Bacetić i Glukčević, dok su kod gostiju dobri bili Dobrosavljević i Janićijević. Ekipe su igrale u sastavu:
Bane: Jovanović (27 odbrana,sedmerac), Bacetić 4, Zečević 1, Pavlović 6, Glukčević 4, Hadžić 7, Vučić 3, Trboljevac, Glišović 1, Popović 1, Gvozdenović, Vučetić, Marjanović 7 (1), Andrić ( 3 odbrane)
Jastrebac: Igić ( 9 odbrana), Zdravković 2, Todorović 2, Hadžić 2, Makojević, Šegović 1, Minić 4, Milosavljević, Milunović, Dobrosavljević 5, Veličić ( 3 odbrane), Janićijević 4, Novčić 3.