XS
SM
MD
LG

Nema preVARe

Nema preVARe!

Dva igrača Švajcarske koja drže Aleksandra Mitrovića u šesnaestercu svog tima. Svi su tu vidjeli penal, osim sudije Feliksa Briha, koji je jedini vidio faul Aleksandra Mitrovića!

Ali, Meridian kladionice su odlučile da isprave ovu nepravdu i da isplate sve tikete na kojima su igrači tipovali da će biti penal!

Svjetski mediji pišu o tome da je iz VAR sobe sugerisano Feliksu Brihu da se ponovo pogleda snimak, što je on odbio. Ipak, u Meridianu su odlučili da ovu očiglednu nepravdu isprave i obraduju svoje igrače. Svi tiketi sa opkladom da će na meču biti dosuđen penal su dobitni, jer je jedna stvar jasna - penala je bilo!

Takođe su Meridian kladionice isplatile mnoge igrače koji su se kladili na pobjedu Srbije u meču sa Švajcarskom! Iako je tim Srbije poražen sa 2:1 kvota 35 na Srbiju je "došla"!

S obzirom na to da je Srbija povela na samom startu golom Aleksandra Mitrovića u petom minutu meča, to znači da je Meridian isplatio sve opklade na igru "Srbija pobjeđuje do petog minuta"! Tako su mnogi igrači uspjeli da ostvare nevjerovatan dobitak po kvoti 35.

To naravno nije sve, jer je u standardnoj ponudi bila i kvota da Srbija pobjeđuje do 10. minutu, sa kvotom 16. Za one kojima je pobjeda do petog minuta djelovala previše rizično, ovo je bio bolji i mnogo manje rizičan potez! A, tiket je opet bio dobitan po sjajnoj kvoti!

VAR nije pomogao "orlovima" u meču sa Švajcarcima, jer Feliks Brih nije želio da pogleda snimak. Ipak, ima nekih koji su dobro proučili taj snimak i riješili da bar u nekoj mjeri otklone nepravdu.

Poruka iz Meridiana je jasna - nema preVARe, bio je penal!