XS
SM
MD
LG

Polet i Mataruge priredili pravu goleadu

U Ratini prava goleada. Strelci su bili izuzetno raspoloženi a već u drugom minutu mrežu gostiju zastresao je Filipović koji je posle kontra napada bio pribran u šesnaestercu protivnika i plasirao loptu u mrežu. Posle samo četiri minuta najbrži igrač Mataruga je nakon centaršuta sa desne strane poluvolejom iznenadio golmana Stefanovića.

U Ratini pogoci kao na traci

Novo vođstvo delo je Vulovića koji je posle lepe i poduže akcije svojih saigrača sa 16 metara matirao golmana Svetomira Erovića. Potom je Pavlović na gotovo istovetan način posltigao treći i četvrti pogodak za svoj tim da bi u sami smiraj poluvremena mladi Anđelić smanjio prednost domaćina.

Propuštena prilika Poleta

U nastavku još dva gola. Najpre je je Anđelić posle tri minuta igre u drugom delu susreta svojim golom, trećim za svoj tim, opasno zabrinuo navijače Poleta. Raspoloženje je, međutim, ubrzo poporavio Luka Mišić, još jedan od junoša u ekipi Poleta, koji je evro golom postavio konačan rezultat. Gledaoci su videli osam pogodaka na terenu i na delu, između ostalih, dvojicu Erovića. Otac - golman Svetomir (55) i sin Ilija (28) bili su, kao i mnogo puta do sada, prava fudbalska osovina kluba iz Mataruga.

Otac i sin poluge Mataruga Foto: STOLE

POLET - MATARUGE 5:3 (4:1)

RATINA - Gledalaca 70. Sudija: Andrija Dmitrović (Mat. Banja) 7. Strelci: Filipović u 2. Vulović u 17. Pavlović u 19. i 28. Mišić u 62. (Polet). Živanović u 6. Anđelić u 34. i 48. (Mataruge). Igrač utakmice: Nikola Pavlović (Polet)

Polet: Stefanović 6,5, Trnavac 7, Jevtović 7, Mišić 7,5, Ćirović 7 (Mutavdžić -), Čolović 7, Filipović 7 (Tomašević -), Vulović 7, Dončić 6,5 (Pešić -), Pavlović 7,5, Čurlić 6,5

Mataruge: S. Erović 6,5, Anđelić 7, Talović 6, Bogavac 6,5, Đorđević 7, Kovačević 7, Dutina 6,5, Đurović 6, Nikolić 6, I. Erović 6,5, Živanović 7