XS
SM
MD
LG
14.04.2018 Administrator

Let zmajeva ka Subotici

Zmajevi u narednom kolu gostuju u Subotici. Počinje plej of borba, a svoja očekivanja pred meč su izneli Miloš Veselinović, šef stručnog štaba i Nikola Ćirković.

“Sutra počinje novi deo prvenstva i novi izazov za nas. Prva utakmica protiv Spartaka može da nam da pojedine odrednice, i koje bismo ciljeve mogli da ostvarimo u plej ofu. Svakako jedan od osnovnih ciljeva je da pokušamo da afirmišemo što više mlađih igrača i da pokušamo da ponovimo prelazni rok od zime.” – započeo je Veselinović obraćanje medijima.

Međutim Voždovac ulazi maksimalno spremno u svaki meč: “U svaku utakmicu želimo da uđemo sa istom ambicijom, a to je da napravimo dobar rezulat i da u svakoj utakmici pobedimo. “

Protivnik je već analiziran: “Spartak je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja i postigli su veliki broj golova, a takođe su uspeli da afirmišu određeni broj igrača, pritom i da beleže dobre rezultate u kontinuitetu što je jako bitno. Mislim da će ovo biti prava utakmica i pravi izazov za nas. Domaćinu je trener pre samo nekoliko dana otišao, ali mislim da se ništa bitnije i značajnije neće promeniti u njihovoj igri. Prakično je ostao isti stručni štab na okupu.”

Igrački kadar Voždovca je nestrpljiv da počne plej of trka: “Mi smo kompletni, radili smo dobro cele nedelje, na poslednje tri utakmice smo osvojili sedam bodova, što nam daje puno razloga za optimizam!”

Nikola Ćirković je bio konkretan: “Čestitam svojoj ekipi na plasmanu u plej of, ostvarili smo prvobitni cilj sa početka sezone. Sada nas očekuje narednih sedam utakmica protiv najboljih timova u ligi i pokušaćemo da se dokažemo protiv najboljih, ali i da vidimo da li smo spremni i za korak više od samog plasmana.”

“Spartak igra veoma otvoren, napadački fudbal. Mi ulazimo u tu utakmicu u dobroj stmosferi, jer smo iz tri utakmice osvojili sedam bodova. Očekuje nas dobra utakmica, nadam se da će teren biti u što boljem stanju i da ćemo i mi i domaćin pokazati zbog čega smo se plasirali u plej of.” – završio je Ćirković.


Radnički 4 : 1 Napredak
Čukarički 1 : 3 Vojvodina
Partizan 2 : 0 Spartak
Crvena Zvezda 5 : 1 Voždovac
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Crvena Zvezda 37 32 4 1 60
2 Partizan 37 23 8 6 43
3 Radnički 37 18 8 11 37
4 Spartak 37 18 7 12 37
5 Voždovac 37 16 8 13 33
6 Čukarički 37 16 9 12 32
7 Napredak 37 15 8 14 30
8 Vojvodina 37 14 8 15 28