XS
SM
MD
LG

Da li si spreman za avanturu života?

 

Foto: Matteo Brogi/Red Bull Content Pool

Više od 200 studentskih timova, više od 60 zemalja učesnika, sedam dana za put preko Evrope, i samo jedno sredstvo plaćanja!

Da li si spreman za avanturu svog života, ili da preformulišemo pitanje... Can you make it?

GDE?

Čisto da te upozorimo, moraćeš da ostaviš novac, kartice i telefon po strani ako želiš da za sedam dana stigneš do Amsterdama, koristeći samo Red Bull kao sredstvo plaćanja!

KO?

Naravno, u svemu tome nećeš biti sam, već sa ljudima kojima najviše veruješ. Okupi tročlani tim prijatelja, svako mora biti redovan student univerziteta stariji od 18 godina.

ŠTA?

Polazna tačka je da napravite video snimak dužine od jednog minuta gde ćete objasniti zašto baš vaš tim treba da bude izabran.

 

Foto: Nika Kramer/Red Bull Content Pool

KAKO?

Snimite ga kako želite i kako možete, telefonom, profesionalnom kamerom, preko Instagram ili Snapchat priče, podelite ga na Youtube ili Vimeo i pošaljite vašu prijavu.

Prvo i najvažnije jesu vaša mašta i originalnost, zatim sposobnost da vaš video promovišete na javnom glasanju.

Skupite podršku jer timovi sa najviše glasova iz svake zemlje postaju finalisti. Nakon toga, žiri će izabrati pobednike iz skupa finalista kada se glasanje završi.

ŠTA DALJE?

Izabrani timovi će biti prebačeni do jedne od pet startnih tačaka u Evropi, Madrida, Budimpešte, Mančestera, Štokholma ili Rima. Mala napomena, to što si iz Srbije ne znači da ćeš startovati iz najbliže Budimpešte!

Na polaznoj tački ćeš, ako se proslaviš u glasanju žirija, predati novac, kartice i telefone u zamenu za 24 limenke Red Bulla i telefon sa neograničenom razmenom podataka.

U putu kreirate svoj put posećujući kontrolne tačke u gradovima, delite slike i video snimke, uz završavanje što više zadataka sa liste avantura uz podršku na društvenim mrežama.

Tvoj šarm, intuicija i snalažljivost su ključni da 24 limenke iskoristiš kao zamenu za sve što ti je potrebno na putu do Amsterdama - hranu, smeštaj, transport i avanture kako bi ispunio zadatke.

Moraš posetiti najmanje 6 kontrolnih tačaka pre Amsterdama gde ćeš rešiti zadatke koji testiraju duh i telo. Zahtevaće se strategija i kreativnost, nagrada su limenke za dalji put!

KOLIKO TI VREMENA TREBA?

Rok za prijave je počeo i traje do 15. februara u ponoć. Imaš dovoljno da smisliš strategiju i ideju oko video snimka od minut koji te može odvesti u avanturu sa drugarima koja će se održati u aprilu 2018.

ŠTA SMISLITI?

Bez brige, u narednom periodu čeka te serijal tekstova u kojima ćeš se upoznati sa trikovima i pojedinim sjajnim idejama iz prethodnih godina, koje će ti biti dobre smernice ili ideja za nešto novo ili još luđe.

Imaćeš priliku da se upoznaš i sa iskustvima prethodnih učesnika i avanturama naše dve ekipe koje su prethodne godine imale zadatak da odu u Pariz.

Za početak, potrebne su ti dve osobe kojima veruješ i postavi im pitanje - Can you make it?