XS
SM
MD
LG

Ubedljiva Zvezda!

Ragbisti Crvene zvezde ubedljivo su savladali Radnički iz Beograda 48:10 (16:10) u zaostalom meču 1. kola Super Lige Srbije u ragbiju 13. Meč na Adi Ciganliji je imao potpuno dva različita poluvremena – prvo u kojem je viđena izjednačena borba, i drugo u kojem su crveno-beli dominantno ostvarili novi trijumf.

Crvena zvezda - Radnički

Glavni razlog mnogo neizvesnijeg prvog dela bila je slabija igra Zvezde, ali su poput duela u Kupu Srbije letos (36:10), domaći u nastavku zaigrali mnogo bolje. Do kraja čak devet eseja postigli su crveno-beli, od čega Brodi Fini i Vladica Nikolić po dva.

Za vikend je takođe nastavljeno i takmičenje u Prvoj ligi Srbije u kojoj se nalaze četiri kluba koji se bore za plasman od petog do osmog mesta. U Paraćinu, Car Dušan Silni je dočekao ekipu koja je ispala iz elite, Radnički iz Niša koji je ubedljivo slavio sa 48:12. Ova runda takođe je donelo i jedan lokalni derbi između Morave Gepardi i Soka iz Vranja. Utakmica je odigrana u Leskovcu na stadionu FK Veternice, a više uspeha ponovo su imali gosti koji su trijumfovali sa 46:10.

Morava Gepardi - Soko Vranje

Zaostali meč 1. kola Super Lige Srbije: Crvena zvezda – Radnički Novi Beograd 46:10. Tabela: Crvena zvezda 8, Partizan 5, Dorćol 4, Radnički 1.

Rezultati 7. kola Prve lige Srbije: Car Dušan Silni – Radnički Niš 12:48, Morava Gepardi – Soko Vranje 46:10. Tabela: Morava Gepardi 4, Leskovac 3, Car Dušan Silni 1, Soko Vranje 0.