XS
SM
MD
LG

MFL Kraljevo: Lider slomio otpor Zvezde u drugom delu meča

Fudbaleri Budućnosti iz Konareva novi su članovi lige Raškog okruga. Ova utakmica je bila samo potvrda dobrih igara tokom tek završene sezone u Međuopštniskoj ligi Kraljeva. Njihov domaćin u Čukojevcu bila je ekipa Zvezde koja je nažalost izgubila status u ovoj ligi i od naredne sezone nadmetaće se u Gradskoj ligi Morava.

Budućnost iz Konareva novi član lige Raškog okruga

Od samo početka tempo su diktirali gostujući fudbaleri koji su pleli mrežu oko šesnaesterca Zvezde ali bez pravog završetka. U nekoliko navrata igrači Budućnosti su bili neprecizni iako je gol visio u vazduhu. Posle pola sata igre lopta je, ipak, odsela iza leđa golmana Jovanovića koji istakao sa nekoliko efektnih odbrana. Robusni napadač gostujuće ekipe Čingelić je posle kornera sa desne strane bio najspretniju i sa desetak metara zatresao mrežu domaćina. Deset minuta pre odlsaka na odmor Zvezda je poravnala rezultat. Velimirović je kranuo u solo akciju po desnoj strani, usledio je centaršut a najbolje je reagovao visoki vođa navale Miroslav Radonjić i poslao loptu u desni donji ugao gola Budućnosti.

Fudbaleri Zvezde iz Čukojevca

U nastavku Gosti postižu još dva gola.Najpre je strelac, po drugi put, bio Čingelić koji je sa ivise šesnaesterca iako okrenut leđima lobovao protivničkog vratara. Konačan rezultat postavio je Bogićević udarcem sa dvadesetak metara.Lopta je u lepu ka golu zakačila nekog od odbrambenih igrača promenila putanju iu završila u golu - 1:3.

Strelac gola za domaćine Miroslav Radonjić Foto: STOLE

ZVEZDA - BUDUĆNOST 1:3 (1:1)

ČUKOJEVAC - Gledalca 50. Sudija: Nenad Simović (Kraljevo) 7. Strelci: M. Radonjić u 38. (Zvezda). Čingelić u 29. i 68. Bogićević u 71. (Budućnost). Igrač utakmice: Nebojša Čingelić (Budućnost)

Zvezda: Jovanović 7, B. Radonjić 6, Vulović 6,5, Komatović 6, B. Jović 6,5, (Lazarević -), Koturović 7, Velimirović 6,5 (Miletić 6,5), D. Radonjić 6,5 (Piopović -), M. Radonjić 7, J. Jović 7, Prempović 6

Budućnost: Pantović 7, Bošković 7, Andrić 7, Todorović 7, Trklja 7,5, Zrnzević 7, Lekić 7, Čamagić 7, Bogićević 7, Bojanić 7 (Mijailović -), Čingelić 7,5