XS
SM
MD
LG

24 sata Le Mana uživo na Eurosportu

Ljubitelje auto trka očekuje vožnja života, jer se sledećeg vikenda održava najteže, najstarije i najuzbudljivije takmičenje na četiri točka, 24 sata Le Mana.

 

Eurosport će uživo pratiti kompletnu trku, a u našem timu ponovo će biti devetostruki šampion sa Bugati staze, Tom Kristensen, poznat i po nadimku Mr. Le Man. Preko 38 sati direktnih prenosa očekuje gledaoce Eurosporta, koje će ekspertskom analizom obogatiti Mr.Le Man.

 

Legende auto trka iz celog sveta naći će se na startu prestižnog takmičenja, među kojima su Rubens Barikelo, Entoni Dejvidson, Đankarlo Fizikela, Sebastijen Buerni i Bruno Sena.

 

Eurosport će direktnim prenosima ispratiti svaki krug trke, koji će biti obogaćeni vrhunskim tehničkim inovacijama. Kristensen će odvesti gledaoce tamo gde nisu ni pomišljali da budu, analizirajući sve sekcije staze i dešavanja na pisti, koristeći augmentativnu stvarnost.

 

Devetostruki šampion mitske trke biće u ulozi „Le Man trenera“, a o novom izdanju takmičenja Kristensen je rekao: „Nije tajna da Le Man staza ima posebno mesto u mom srcu. Imam toliko fantastičnih uspomena vezanih za ovo mesto i veoma se radujem što ću ponovo biti uključen u trku, iako neću biti za volanom, radiću za Eurosport, koji se uvek trudi da unosi novine. Biti angažovan kao Le Man trener pruža mi priliku da navijačima otvorim potpuno novu dimenziju, novi ugao gledanja.“

 

Start trke je zakazan za 15:00 u subotu.

 

Satnica Le Man 24h programa, sreda 14.VI - nedelja 18.VI:

 

sreda - Le Man Ekstra, UŽIVO zvanični trening (16:00) i kvalifikacije (22:00)

 

četvrtak - Le Man Ekstra, UŽIVO zvanične kvalifikacije  (19:00)

 

petak - pregled kvalifikacija

 

subota - Le Man Ekstra, direktan prenos trke Le Man 24h

 

nedelja - direktan prenos trke Le Man 24h, Le Man Ekstra, najbolje od 2017 (20:30).