XS
SM
MD
LG

Sportske legende ovog leta na Eurosportu

Ljubitelji sporta će ovog leta biti u mogućnosti da se opuste i uživaju u uzbudljivim akcijama na Eurosportu u kojima glavne uloge imaju svetski poznati sportisti. Ispratićemo najveća takmičenja od čuvene trke Điro d’Italia, preko Tur de Fransa, Rolan Garosa, Vimbldona, do Svetskih šampionata u plivanju i atletici kao i UEFA Evropskog šampionata za žene.

 

Uz lokalne prenose Bundeslige, koja se emituje u 16 zemalja širom Evrope uključujući i Nemačku, ljubitelji sporta će biti u prilici da isprate najvažnija sportska dešavanja

 

Kako bi obeležila početak sportskog leta, sportska destinacija broj jedan u Evropi prikazala je novi promo spot. Promotivni video “Rasplamsajte strasti ovog leta” premijerno je prikazan u subotu 6. maja, a tokom leta će biti emitovan na Eurosportovim linearnim, digitalnim i društvenim kanalima.

 

 

U novom spotu “Rasplamsajte strasti ovog leta” u narednim mesecima gledaoci će moći da vide poznate sportiste uključujući teniskog šampiona Rodžera Federera kao “Umetnika”, Toma Kristensena kao “G. Le Mana” i najbržeg čoveka na svetu Juseina Bolta kao “Čoveka brzine”.