XS
SM
MD
LG
21.04.2017 Administrator

Ponos grada Niša u novoj sportskoj opremi

ŽRK „Naisa“ se takmiči u Superligi Srbije, a ove sezone beleži petu pobedu u nizu. Nišlije su posebno ponosne na svoje rukometašice, a to potvrđuje i priznanje za najbolji niški klub u 2016. godini. Kao vodeći sportski klub u gradu, „Naisa“ pomaže školama u organizaciji nastave rukometa i tako ulaže u decu i njihovo zdravlje. Kompanija Mozzart je rešena da podrži mlade sportiste i donacijom sportske opreme olakša njihov put ka uspehu.

Ženski rukometni klub „Naisa“ osnovan je 1969. godine. Poslednjih nekoliko sezona nalazi se u samom vrhu domaćeg rukometa, a u minulom šampionatu bili su vicešampioni države. Svojom upornošću, borbenošću i timskim radom devojke su se izborile za mesto u Superligi Srbije, pored toga ovaj klubzasigurno predstavljaja najveći ponos grada Niša.Kompanija Mozzart, svojom akcijom „Novi dresovi za nove šampione” želela je da mlade Nišlijke u nove pobede isprati u novim dresovima.

Donacija dresova uručena je danas na uplatnom mestu kompanije Mozzart u Nišu. Mlade rukometašice„Naise” obećale su da će u novim dresovima ponoviti uspehe iz prethodnih sezona.

„Veliko hvala na nesebičnoj i velikoj podršci koja nama puno znači kao klubu koji se finansira od strane lokalne samouprave. Samom donacijom doprineli ste promociji sporta koja je neophodna našem klubu kao i ostalim klubovima kojima ste pružili podršku. Naš klub je jedan od najboljih u gradu i proglašen je za sportski kolektiv grada Niša u 2016. godini. Prošle godine klub je osvojio vicešampionsku titulu i igrao EHF CUP. Još jednom veliko hvala na donaciji i nadamo se da će naš klub dostojno reprezentovati vašu kompaniju u našim narednim utakmicama i u njima zabeležiti još veće rezultate”, izjavio je Lazar Nenadov, predsednik kluba.

Kompanija Mozzart će nastaviti sa svojom akcijom „Novi dresovi za nove šampione” u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama kako bi mladi sportisti postizali što bolje rezultate.


6 .kolo Play Off
Naisa 30 : 33 Bekament Bukovička Banja
Medicinar 37 : 25 Jagodina
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Medicinar 12 10 0 2 20
2 Bekament Bukovička Banja 12 9 0 3 18
3 Jagodina 12 3 0 9 6
4 Naisa 12 2 0 10 4