XS
SM
MD
LG

Odbojkaški kamp Play Volley Camp 2017.
U periodu od 13. jula do 3. avgusta  2017. godine u Ivanjici  održati drugi po redu  odbojkaški kamp PLAY VOLLEY CAMP, u organizaciji odbojkaških reprezentativaca Srbije, Aleksandra Atanasijevića i Nikole Rosića. Nakon i više nego uspešnog kampa 2016. godine koji je održan u dve smene, odlučili smo da organizujemo novi kamp na istom mestu, pojačani za još jednu smenu.  Prva smena traje od 13. jula do 20. jula, druga od 20. jula do 27. jula a treća od 27. jula do 3. avgusta 2017.godine. 
 
Mlade odbojkaške nade od 9 do 19 godina imaju mogućnost da se prijave za učešće na Play Volley Camp-u i da za 8 dana, koliko traje svaka smena,  usavrše postojeća odbojkaška znanja i steknu nova znanja i iskustva.  Takodje dobiće priliku da se druže sa odbojkašicama i odbojkašima iz nekoliko zemalja, i da upoznaju različite kulture, jezike i običaje,  jer je naš kamp internacionalnog karaktera. 
Ivanjica, vazdušna banja, koja se nalazi u jugozapadnoj Srbiji, je simbolično odabrana kao lokacija kampa, zbog prirodnih lepota koje poseduje, a i zato što su Atanasijević i Rosić prve odbojkaške korake pravili upravo na pripremama odbojkaške reprezentacije Srbije u Ivanjici. Naš domaćin je hotel Park , koji broji 4 zvezdice i ima sve sadržaje koji su potrebni da bi boravak kampera bio na vrhunskom nivou.  Sobe u hotelu su dvokrevetne čime je omogućen ugodan boravak i komocija kampera, obezbedjena su četiri obroka dnevno (doručak,ručak, užina i večera) a kamperima je na raspolaganju i spa centar, gde će se na bazenu svakodnevno održavati treninzi u vodi. Obroci su propisani od strane nutricioniste, biće servirani na bazi švedskog stola i prilagodjeni su sportistima. 
 
Spremili smo bogat plan i program treninga za Play Volley Camp 2017. Svakoga dana kamperi će imati dva treninga u zatvorenoj ,moderno opremljenoj hali, imaće kondicione treninge, individualne treninge,treninge u bazenu. Ukazaće im se na slabe tačke u igri, kako bi ih popravili. U saradnji sa vrhunskim kondicionim trenerima Srdjanom Zirojevićem i Aleksandrom Petrovićem, organizovaćemo antropometrijska merenja i motorička testiranja najsavremenijom opremom u Evropi kako bi kamperi dobili detaljnu analizu svojih trenutnih sposobnosti i preporuku za unapredjenje treninga. Predstavićemo im novi patentirani sportski rekvizit Body range, koji fizičku spremu podiže na viši nivo. 
 
Cilj nam je da svi kamperi sa našeg kampa odu bolji i da znanja koja steknu kod nas kasnije primene u svojim klubovima. Pored  kvalitetnih treninga, spremljen je i edukativni, kulturni i zabavni program, koji podrazumeva časove engleskog jezika, edukativne radionice, obilazak kulturno istorijskih spomenika, a ostavljeno je i vreme za zabavu (zajedničko druženje, filmsko veče, karaoke, koncert i dodelu diploma) Kamperi će dobiti sportsku opremu najbolje odbojkaške marke Asics,koju im poklanja lider sportske opreme u Srbiji Tref Sport, i poklone od prijatelja kampa. Zvanično piće kampa je Golijska Ledena voda, koja će omogućiti hidrataciju kampera. 
 
Da bi uspešno sproveli sve što smo zamislili okupili smo stručnjake iz sveta odbojke i sporta: odbojkaške trenere, poznate odbojkaše, reprezentativce Srbije, kondicione trenere, fizioterapeuta, nutricionistu i doktora koji će uz Aleksandra Atanasijevića i Nikolu Rosića da se trude da se svi kamperi osećaju kao kod kuće. Od budjenja pa do polaska na spavanje, svaki minut je unapred isplaniran, kako bi kamperi sa kampa poneli što veći broj doživljaja, koji će im ostati zauvek u sećanju. 
 
 
Već imamo veliki broj prijavljenih učesnika, medju kojima su najbrojnija deca koja su bila na prvom Play Volley Camp-u. To nam je najbolji dokaz da smo uspešno odradili našu misiju,a i podstrek da budemo još bolji na drugom kampu. Za sada su prijavljena deca iz Srbije, Italije, Švajcarske, Holandije, Kanade, Meksika, Austrije, Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske, a očekujemo da će ih biti i iz drugih zemalja.  
 
Iskoristili bi ovu priliku da pozovemo sve odbojkašice i odbojkaše, koji imaju od 9 do 19 godina, i klubove koji žele da organizuju kolektivne pripreme kod nas, da dodju na Play Volley Camp od 13. jula do 3. avgusta 2017. godine, da zajedno treniramo, da se družimo i pobeđujemo! Roditelji su takođe dobrodošli da prate rad svoje dece , i da uživaju u zdravom vazduhu i zdravoj domaćoj kuhinji.
 
Informacije o Play Volley Camp-u možete pronaći na našem sajtu www.playvolleycamp.com a možete nas kontaktirati i na mail [email protected]