XS
SM
MD
LG

Iskusnije Požarevljanke zasluženo pobedile
Rukometašice Pirota nisu uspele sinoć  u Jagodini. Naš tim je u meču  za popunu Prve B lige, ipak zasluženo su poražene od ekipe Požarevca. Iako su Piroćanke nastupile pojačane, vratila se nekadašnji najbolji strelac Ivana Savić Georgijev, a iz Beograda doputovala zbog utakmice Saška Sokolov, Požarevljanke su na kraju zasluženo pobedile. Tim iz Požarevca  posebno se  pripremao za baraž utakmicu i zbog toga pojačao svoje redove sa sedam  novih  rukometašica!!! . Naš tim je pružio maksimum, ali je protivnik imao više igračica na klupi koje su bile spremne da udju u igru. Mlade rukometašuice Pirota nisu mogle da budu dovoljno dobre zamene za prvotimke koje nisu mogle da izdrže tako jak tempo.
rukometas.jpg1

Piroćanke su dobro počele meč i na početku imale rezultatsku prednost. Pirot je vodio sa 5:3, zatim i sa 7:4, da bi u finišu prvog dela Požarevljanke preokrenule na 9:7. Piroćanke su uspele da izjednače na 9:9, što je bilo sve u prvom poluvremenu. Tokom drugog dela meča rezultat se lomio, igralo se ,,gol za gol, U drugom poluvremenu naš tim ,,vratio ,, sa u igru i stigao prednost od četiri golas iz prvog dela. U 48. minutu bilo nje 20:19 za Pirot. U tim trenucima, medjutim, odlučila je snaga protivnika i ,,duža klupa,,!,

Presudilo je iskutsvo tima iz Požarevca kod kojih su nezaustavljive bile Sladjana Mitrović i Ana Stanojlović sa po sedam golova. Najefikasnija u našem timu bila je Saška Sokolov sa 6 golova. Utisak prisutnih da je Požarevac delovao organizovanije, profesionalno spremnije , što je odlučilo pobednika. Našem timu ostaje nova prilika u sledećem prvenstvu!

Baraž meč za popunu Prve B lige: Jagodina : Požarevac – Pirot 23:20 (14:10)

Pirot:  Tolić, D.Jovanović,  Savić, I.Ćirić 1, Sel. Tančić 2, Sim. Tančić 2, Krstić, Dinčić,N. Tošić 4, Drinić 3,A.Jovanović, Rančić, Cvetković 1, Sokolov 6, M. Tošić.