XS
SM
MD
LG

Poraz Jagodine u Ivanjici

Fudbaleri Jagodine izgubili sa 1:0 prvu utakmicu polufinala Kupa Srbije. Igralo se oprezno na obe strane dok se velika borba vodila na svakom delu terena. Plavi su dobro trčali imali veći posed lopte stvorili dve, tri solidne šanse na kraju nisu postigli toliko željeni gol. U prvom delu utakmice, neprecizan  šut Cvetkovića u 25min. završava preko gola protivnika, Mohamed El Monir imao je nekoliko dobrih prodora po levoj strani, ulazio u šanse iz drugog plana ali bez konkretnog rezultata. Dobro je funkcionisao pas Jagodine na sredini terena, ipak bez ozbiljnih šuteva ka golu protivnika. Na poluvreme se otišlo rezultatom 0:0.

Početak drugog poluvremena je doneo konkretniju igru i jednih i drugih. Igrači Javora su iskoristili prvu veliku priliku na utakmici i postigli gol, posle centaršuta Momčilovića  sa leve strane Stojaković se našao na pravom mestu i spretno pogodio mrežu Jagodine u 55. min. Plavi prebacuju težite igre na polovinu protivnika, ali se domaćin uspešno brani i čeka svoju šansu iz kontre. Simo Krunić Šef stručnog štaba Jagodine zamenio je trojicu igrača. Prvo je teren napustio kapiten Stojanović zamenio ga je Đenić, umesto Cvetkovića u igru ulazi Slaviša Stojanović a umesto Arsenijevića na terenu je Kostić. Usledio je jači pritisak fudbalera Jagodine, osim dva kornera niti jedna ozbiljnija prilika.

Pokušao je Simo Krunić da još ubrza igru, ali veći posed lopte i više izvedenih kornera nije rezultiralo izjednačenjem. Imao je Đenić sjajnu šansu, ušao je sa leve strane ka sredini gola protivnika, dobro šutirao ali je golman Javora odbranio.  Mogao je i Javor da poveća rezultat u samom finišu meča, čekali su priliku iz kontra napada međutim neprecizni u samoj završnici.