XS
SM
MD
LG

Turnir u malom fudbalu ŠF Karlsdorf

Škola fudbala Karlsdorf iz Banatskog Karlovca u subotu 15. decembra 2018. godine sa početkom u 9:00 časova organizuje tradicionlni Treći turnir u malom fudbalu za decu 2007 godište. Sponzor i pokrovitelj turnira je Opština Alibunar i Sportski savez Alibunar koji svake godine pomažu da se ovaj turnir organizuje.

ŠF Karlsdorf

Na turniru pored domaćina ŠF Karlsdorf još učestvuju ekipe Partizan (Beograd), Vojvodina (Novi Sad), Dinamo 1945, BAK, Crveni orao (Vršac), Proleter (Banatski Karlovac) i Akademija Fudbala Koerver (Vršac). Predsednik i organizator turnira je nekadašnji uspešni fudbaler Proletera (Banatski Karlovac) i Vršca Milenko Aleksić, a sada trener domaćina turnira ŠF Karlsdorf koji je rekao:

-„Zahvalio bih se svim ljudima koji su i ovaj put pomogli da se ovaj turnir održi i da se deca na ovom turniru takmiče i lepo osećaju i nadam se da ćemo opet biti dobri domaćini. Cilj naše škole je da promoviše fudbal i da afirmiše što više dece da se bave fudbalom. Verujem da će u subotu ponovo hala sportova biti ispunjena do poslednjeg mesta i videti lepe poteze budućih fudbalera naše zemlje.“-